De ce Taurul şi Capricornul se îndrăgostesc unul de celălalt? 6 motive

În ceea ce priveşte compatibilitatea dintre un Taur şi un Capricorn, există multe aspecte pozitive pentru acest duo.
Taurul şi Capricornul se înţeleg, dar relaţia lor nu este lipsită de provocări şi probleme. Când vine vorba de un bărbat din Taur şi o femeie din Capricorn sau viceversa, nu există nicio garanţie că va exista chimie între cei doi. Cu toate acestea, există numeroase motive care stau la baza atracţiei dintre cele două zodii.

Care sunt motivele pentru care Taurul şi Capricornul se îndrăgostesc iremediabil?


1. Atât Taurul, cât şi Capricornul sunt cu picioarele pe pământ

Fiind semne ale aceluiaşi element de pământ, Taurul şi Capricornul împărtăşesc un pragmatism similar şi o atitudine realistă despre viaţă. Semnele de Pământ acordă o importanţă deosebită stabilităţii, siguranţei şi confortului, iar cuplurile formate dintr-un Taur şi un Capricorn se sincronizează în funcţie de obiectivele şi priorităţile lor. Taurul, însă, mai ales femeile, este mai deschis spre ispitele plăcerilor pământeşti. El se bucură de lux şi de lucrurile materiale puţin mai mult decât Capricornul econom şi disciplinat.
Cele două creaturi senzuale sunt înclinate spre muzică, intimitate fizică, mâncare bună şi distracţie. În timp ce ambii vor o viaţă bună şi sănătoasă, Capriconul s-ar putea să se comporte ca o forţă restrictivă care păstrează oarecum stabilitatea financiară.

2. Comunicarea dintre Capricorn şi Taur

Discuţiile dintre cei doi sunt cât se poate de line datorită atitudinilor lor similare. Taurul şi Capricornul pun preţ pe timpul de calitate, pe gesturile fizice de afecţiune şi pe conversaţiile ocazionale. Capricornul poate fi timid şi rezervat mai ales în fazele incipiente ale relaţiei. Cu toate acestea, are un simţ al umorului uimitor pe care îl va folosi pentru a sparge gheaţa şi pentru a-l face pe Taur să râdă. Comunicarea lor poate întâmpina şi unele probleme din cauza faptului că nativul din Capricorn este prea secretos şi distanţat emoţional uneori. Certurile dintre ei sunt cauzate de faptul că Taurul este prea fixist şi nu este deschis schimbărilor bruşte ale Capricornului. Taurul este mai fericit cu ceea ce îi este cunoscut, deoarece are legătură cu nevoia lui de confort.
Capricornul poate fi uneori o ameninţare la adrea stabilităţii sale, mai ales dacă consideră că nu ai fost inclus în procesul decizional.

3. Capricornul şi Taurul sunt foarte loiali

Când Capricornul stă până mai târziu la serviciu, ar putea, fireşte, să trezească suspiciunea partenerilor lor cu privire la posibilitatea infidelităţii. Cu toate acestea, Capricornul este îndrăgostit doar de munca lui, nu de o altă persoană. O relaţie Taur Capricorn este rară pentru că ambii sunt foarte loiali şi de încredere. Niciunul dintre ei nu se lasă purtat de val sau să îşi rişte relaţiile. Ei au o pasiune abundentă, dar preferă să şi-o exprime doar cu oamenii de care sunt îndrăgostiţi cu adevărat şi care i-au acceptat cu tot cu defecte.

4. Capricornul este un furnizor excelent

Taurul apreciază foarte mult siguranţa şi stabilitatea şi nu va putea găsi nicio altă persoană mai potrivită decât Capricornul pentru a i le oferi. Atât femeile, cât şi bărbaţii din zodia Capricorn posedă un fel de instinct de protecţie care îi determină să muncescă din greu pentru a avea o viaţă mai bună pentru ei şi pentru cei dragi.
Capricornul este condus de Saturn, de aceea are o înclinaţie spre ordine, structură şi disciplină. El practică ceea ce spune şi are tendinţa de a insufla valorile şi virtuţile muncii, responsabilităţii şi integrităţii. Atât Capricornul, cât şi Taurul sunt pricepuţi în manipularea banilor. Ambii sunt foarte muncitori, chiar până la punctul în care munca interferează cu relaţiile lor.

5. Taurul este atras de maturitatea Capricornului şi Capricornul de vitalitatea Taurului

Unul dintre lucrurile care îl fac pe Taur să se îndrăgostească de un Capricorn este gravitaţia şi aura maturităţii. Capricornul are o anumită demnitate şi linişte care îl fac să pară mai înţelept decât mulţi dintre cei de vârsta lui. El doreşte respect şi recunoştinţă din partea colegilor săi şi să fie luat în serios pentru abilităţile şi contribiţiile lui. Taurul, pe de altă parte, tinde să emane tinereţe prin toţi porii şi să fie mai jucăuş. Taurul este condus de Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, iar nativii acestei zodii sunt de regulă foarte atractivi fizic şi arată mult mai tineri decât persoanele de vârsta lor.
Taurul este atras de persoanele puterice care îl fac să se simtă protejat. Capricornul este primul candidat pentru a-i satisface aceste nevoi.

6. Taurul ştie cum să răsfeţe Capricornul

Chiar dacă este puternic, Capricornul este predispus la depresie. Viaţa poate să îi înfrângă uneori optimismul. În acele momente, Taurul afectuos îi îmbunătăţeşte starea de spirit ca prin magie. El ştie cum să îi calmeze sufletul cu blândeţea sa şi cunoaşte metode eficiente de reducere a stresului. Taurului îi place să îşi surprindă partenerul cu daruri, săruturi, masaje sau mese gătite de el. Capricornul va aprecia capacitatea acestuia de a-i vindeca rănile şi de a-i amortiza suferinţa emoţională.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod