Cum trec zodiile peste o zi groaznică. Balanța alege cea mai simplă variantă!

Cu toții am avut parte de acele zile în care totul merge prost și apoi se întâmplă lucruri și mai rele decât ne puteam închipui.

 

Dar, nu vrei ca o zi proastă să se transforme într-o săptămână, lună sau chiar un an prost, așa că trebuie să faci tot ce poți pentru a ajunge într-un loc emoținal mai bun!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul tinde să fie foarte optimist și pozitiv, așa că este nevoie de mai mult de o zi proastă pentru a i se strica starea de spirit. Pentru a trece peste o zi oribilă, va face ceva mișcare fizică, cum ar fi alpinism, ciclism sau alergare.

Exercițiile fizice sunt o modalitate garantată de a-ți îmbunătăți starea de spirit, de a te ajuta să dormi mai bine și de a scăpa de stres, tot ce ai nevoie după o zi ruptă din iad.

Dacă Berbecul face un antrenament intens de orice fel, îl va ajuta să revină la sinele optimist obișnuit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru ca Taurul să treacă peste o zi proastă, trebuie să facă ceva pentru simțurile lui. Aromaterapia, un masaj, o baie în uleiuri parfumate sau mâncarea lui preferată vor face minuni pentru starea lui de spirit.

Nu ar trebui să facă nimic prea solicitant sau deosebit, altfel ziua lui îi va provoca o stare și mai proastă. Lucrurile ușoare, care nu necesită efort sunt cele mai bune.

Tot ce trebuie să facă este să se relaxeze pe canapea și să urmărească filme sau seriale unul după altul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă Gemenii au avut o zi groaznică, cel mai bun lucru pe care îl pot face este să petreacă timp cu prietenii, partenerii sau membrii familiei lor, cu oricine în care au încredere și îi susțin.

Sunt puțini oameni în care au încredere, dar acești oameni înseamnă totul pentru ei și aceștia au puterea de a-i vindeca prin simpla lor prezență. 

Citește și: 3 semne că vrea să fii iubita lui, în funcție de zodia în care s-a născut

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă Racul a avut o zi îngrozitoare, primul lui instinct poate fi să se târască în pat și să doarmă mult, iar aceasta este o idee buna.

Cu toate acestea, ceea ce l-ar ajuta mai mult este să iasă din casă și să facă ceva ce îi place foarte mult, cum ar fi să meargă la un concert sau la un spectacol.

Cel mai bun lucru pentru Rac este să nu se oprească asupra a tot ce a mers prost în acea zi și să se concentreze pe lucrurile care îl fac fericit: muzică, natură sau orice altceva care îi stimulează creativitatea.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când Leul a avut o zi îngrozitoare, cel mai bun lucru este să facă ceva pentru altcineva, cum ar fi să ducă ajutoare la un azil de bătrâni sau să organizeze un eveniment caritabil pentru o cauză nobilă.

Munca de voluntariat poate suna ca ultimul lucru pe care Leul și-ar dori să-l facă, dar a-i ajuta pe alții este ceva care îl face să se simtă bine.

În plus, întâlnirea cu oameni noi îl energizează.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când Fecioara are o zi proastă, trebuie să-și folosească abilitățile analitice. Dacă privește ziua respectivă într-un mod practic, fără a se învinovăți, ea poate vedea lucrurile clar.

Primul ei instinct poate fi să încerce să repare totul, dar dacă își dă seama că unele lucruri nu pot di reparate și că cel mai bine ar fi să renunțe, atunci va putea merge mai departe.

Fecioara trebuie să-și asume responsabilitatea pentru rolul ei din ziua cu pricina, dar, de asemenea, trebuie să se elibereze de restul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cel mai bun remediu pentru cazul în care Balanța are o zi proastă este să-și petreacă timpul cu animalele ei de companie. Animalele de companie nu judecă și oferă dragoste necondiționată, adică exact ceea ce are nevoie Balanța.

A fi afectuos cu un prieten blănos ajută, de asemenea, la reducerea stresului și la relaxare.

Dacă Balanța își ia câinele la plimbare sau se joacă cu pisica ei, va uita de ziua îngrozitoare de care a avut parte și se va bucura de prezent.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru a trece peste o zi oribilă, este mai dacă Scorpionul nu se ocupă de asta imediat. Poate fi destul de pasional și instens și, dacă se lasă condus de sentimentele negative acumulate peste zi, ar putea înrăutăți lucrurile și ar putea face ceva ce ar regreta.

Meditația sau yoga, exercițiile de respirație sau chiar o simplă plimbare în jurul blocului pot fi foarte utile în cazul lui. Abia după acea se va putea ocupa cu succes de ziua cu pricina. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă Săgetătorul are o zi proastă, va face tot ce poate cât mai repede posibil pentru a trece peste.

Să privească înainte îl ajută foarte mult, așa că planificarea următoarei vacanțe sau evadare îl va ajuta să treacă peste momentele urâte și să se concentreze pe ceva care îl face fericit.

El poate merge, de asemenea, la cumpărături pentru următoarea lui escapadă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este înțelept și știe că zilele oribile din când în când sunt inevitabile. Dar asta nu înseamnă că viața lui este oribilă.

Cu toate acestea, poate fi puțin mai greu pentru el să și aplice această filozofie atunci când chiar are parte de acea zi proastă.

Când totul i-a mers prost, Capricornul trebuie să se îndrepte săre interior și să își acceseze sentimentul de calm. Să vorbească cu el însuși și să-și țină un discurs motivațional poate fi de ajutor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă Vărsătorul a avut o zi groaznică, cel mai bun lucru pe care îl poate face este să își distragă atenția cu altceva, cum ar fi să se concentreze pe o problemă de rezolvat.

Astfel își va canaliza frustrarea și furia spre un proiect nou sau spre ceva ce reprezintă o provocare pentru el, va transforma aceste emoții negative în ceva productiv.

Când Vărsătorul are ceva nou pe care să se concentreze, restul nu va mai conta, nu va mai exista.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Când Peștii au o zi îngrozitoare, cel mai bun lucru pe care îl pot face este să apeleze la artă, să o vizioneze, să o experimenteze sau să participe la ea.

Ei se pot pierde în lumea fantastică a unui roman, pot merge la o piesă de teatru sau la un film sau se pot scufunda total într-unul dintre proiectele sale artistice, deoarece sunt persoane extrem de creative și talentate. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod