Cum să îţi dai seama dacă relaţia voastră e importantă pentru el, în funcţie de zodia lui

O relaţie nu înseamnă să încercăm să ne schimbăm partenerul în întregime, ci este vorba de intenţia noastră şi de cât mult investim în ea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul se va asigura că eşti fericită. El va crea o atmosferă placută acasă şi îţi va cumpăra mâncarea şi băutura ta preferată mereu.

El vrea ca tu să te simţi bine şi în siguranţă atunci când eşti cu el. Se concentrează pe calităţile tale şi nu te critică niciodată. Luptă împotriva înclinaţiei tale naturale de a deveni geloasă, deoarece el ştie că te-ar putea îndrepta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni încearcă să păstreze un echilibru între a menţine lucrurile interesante şi dorinţa exagerată de schimbare.

Atunci când acesta se angajează într-o relaţie, înseamnă ceva pentru el. În loc să mai iasă în oraş cu prietenii lui la fel de mult, el se distrează acasă dând petreceri sau organizând mici adunări. El devine mai preocupat de lucrurile care te interesează şi te ascultă atunci când vorbeşti.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este acolo cu tot ce ai nevoie, ori de câte ori ai nevoie.

El îţi va oferi un umăr pe care să plângi şi va fi acea persoană pe care să îţi poţi vărsa frustrările. El este uşor de mulţumit şi se asigură că nu vei avea niciun dubiu cum că nu ai fi prioritatea ei numărul unu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul îşi arată preocuparea pentru relaţia voastră prin generozitatea şi grija pentru tine.

El te surprinde mereu cu cele mai frumoase cadouri care sunt întotdeauna exact ce aveai nevoie. El nu este doar generos cu obiecte materiale, este generos cu atenţia, sprijinul şi dragostea lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când nativul din Fecioară se implică total într-o relaţie, el devine mai mult decât un partener, chiar un complice, colaborator şi aliat.

El te ajută cu orice şi nu există nimic ce n-ar putea face pentru tine, indiferent cât de greu i-ar fi. El îţi oferă orice sprijin financiar, creativ sau emoţional, se asigură că nu eşti niciodată singură şi că e mereu acolo ca rezervă pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când o Balanţă se implică total într-o relaţie, el renunţă total la flirt.

Conştientizează că naturaleţea cu care se poartă poate fi uneori înţeleasă greşit şi că ar putea să te deranjeze. El munceşte intens pentru a se asigura întotdeauna că ai tot ce ai nevoie şi că nu îţi provoacă niciun stres inutil sau nefericire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul îşi concentrează o mare parte a energiei sale asupra ta şi nu vrea să piardă niciun moment cu tine.

Chiar dacă nu vrea să te sufoce, odată ce iubeşte cu pasiune, cu greu se mai poate controla pe el însuşi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are tendinţa de a vorbi fără să gândească, însă odată ce se implică într-o relaţie de care îi pasă, el îşi cântăreşte mai bine cuvintele.

El ştie cum să facă faţă schimbărilor tale de dispoziţie şi reuseşte să te facă să râzi atunci când nu te simţi prea bine. Este acea persoană care te încurajează şi care este entuziasmată de reuşitele tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul îţi arată prin fapte că îi pasă de relaţia voastră.

Atunci când tu faci o greşeală sau eşti depăşită de situaţie, el este nerăbdător să te ajute cu o soluţie. Face planuri în care te include şi lucrează din greu pentru a face relaţia durabilă şi puternică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul va veni cu noi modalităţi de îmbunătăţire a vieţii tale.

El este un inovator şi o persoană creatoare, astfel că se foloseşte de cadouri pentru a te mulţumi. Dacă pentru el erau pe primul loc cauzele umanitare, acum relaţia voastră a devenit mai importantă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti se va asigura că tu ştii că te iubeşte necondiţionat şi că relaţia voastră e tot ce vi se putea întâmpla mai bun.

Se foloseşte de aptitudinile sale creative şi artistice pentru a-ţi arăta dragostea. Este acolo mereu pentru tine atunci când ai nevoie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul face tot ce poate pentru a te surprinde şi pentru a menţine relaţia interesantă şi proaspătă.

El planifică tot felul de activităţi care să vă unească şi mai mult. Când ajunge la bătrâneţe, vrea să poată privi cu bucurie înapoi şi să-şi amintească toate aventurile şi vremurile distractive pe care le-aţi trăit împreună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod