Semne că nu e interesat de tine, în funcţie de zodia lui

Nu-ţi pierde timpul cu cineva care nu e interesat de tine! Cu siguranţă te-ai întrebat de multe ori dacă el este alesul, dar acum poţi afla!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un Taur se va retrage repede dacă nu simte ce trebuie pentru tine, el îşi doreşte cel mai mult siguranţă.

El vrea ceva care să dureze şi nu are niciun interes să pornească la drum dacă tu nu eşti de cursă lungă. Evitările, întrebările scurte şi răspunsurile tranşante sunt semne clare care indică faptul că Taurul nu e interesat de tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni se distanţează şi ia decizii fără să se consulte cu tine.

Bărbaţii din această zodie au o latură distractivă şi una mai personală. Din cauza acestor două părţi, ei pot fi foarte indecişi şi urăsc să fie singuri. Când un Geamăn începe să se distanţeze şi nu-ţi mai cere opinia, atunci înseamnă că nu e interesat de tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul va fi scurt şi la obiect cu tine şi va evita conversaţiile profunde, emoţionale.

E greu de spus când un Rac nu simte vibraţia. Sunt persoane care îşi pun bariere invizibile pentru a se proteja atunci când vine vorba de sentimentele lor. Atunci când va începe să îţi pună întrebări banale, despre vreme sau mâncare, atunci el deja şi-a pierdut interesul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se uită la alte fete şi nu îţi mai acordă atenţie.

Un Leu vrea să îl iubeşti, în caz contrar se va orienta către altcineva care îi va oferi ceea ce îşi doreşte. Când acest nativ e dezinteresat, el se va uita în jurul lui, şi nicidecum la tine. Când discuţi cu el şi îl plictiseşti, atunci trebuie să ştii că nu se mai concentrează deloc pe relaţia voastră.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara se retrage, nu mai comunică şi nu te mai sună.

Bărbaţii din această zodie au gusturi foarte specifice, dar ezită să vorbească dacă ceva nu se potriveşte cu pretenţiile sale. Aceştia sunt predispuşi la o retragere completă şi nu va mai vorbi sau să spună ce gândesc dacă nu mai sunt interesaţi de partenerul de viaţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O Balanţă dezinteresată fuge de întâlnirile cu tine şi nu îţi răspunde la mesaje sau telefoane la timp.

Acest nativ este indecis, însă doresc ca partenerii lor să fie exact pe dos. Când se opreşte din a-ţi cere părerea sau să te întrebe ce dorinţe ai, atunci cel mai probabil e pregătit să fugă de tine.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul îţi va spune direct că s-a terminat.

El poate fi dur şi de multe ori nu ţine seama de ceilalţi. Dacă nu mai e interesat de tine, el o va termina rapid şi brusc. Fii atentă la comentariile şi atitudinea lui sarcastică şi astfel îţi vei da seama dacă mai e îndrăgostit sau nu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul îţi va spune că vrea să vorbească cu tine, nu râde şi nu glumeşte cu tine.

Dacă de obicei e jucăuş, când îşi pierde interesul nu mai e de joacă. Acest nativ te va informa cu privire la sentimentele lui pentru că nu e genul de persoană care să se învârtă în jurul cozii. Atunci când e nefericit, fii pregătită pentru un discurs destul de sincer.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul se ocupă cu orice altceva în afară de tine.

El este responsabil, fiabil şi de aceea e posibil să îşi acorde mai puţină atenţie ţie decât muncii. Când un Capricorn se concentrează mai mult pe ceea ce trebuie să facă şi nu pe ce ar vrea să facă, atunci acesta este o cauză pierdută şi ar trebui să renunţi la el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul se plictiseşte, nu continuă nici măcar o simplă conversaţie şi e nepoliticos.

El se va desprinde total de tine atunci când îşi pierde interesul. Se mişcă repede şi are nevoie de o stimulare intelectuală constantă. Fără ea, este foarte predispus să încheie totul. Un Vărsător va pune întrebări şi va vrea să ştie tot mai multe despre tine, iar dacă niciunul dintre aceste lucruri nu se întâmplă, e timpul să pleci.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti se îndepărtează de tine, nu îţi mai mărturiseşte nimic real şi nu te mai include în planurile lui.

Peştii sunt visători, extrem de idealişti uneori, dar niciodată nu te vor răni spunându-ţi că nu mai e atras de tine. S-ar putea chiar să se convingă singur că se înşeală cu privire la dezinteresul lor. Nu aştepta după ei să ia o decizie, pentru că e ca şi cum ar trebui să aştepţi apa în deşert.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul nu e interesat de tine dacă se uită la alte fete sau pur şi simplu nu te ascultă atunci când ai ceva de spus.

Un bărbat din această zodie va ieşi rapid din relaţie dacă este dezinteresat. El e în căutare de ceva nou care să îi menţină viu interesul. Un bărbat dezinteresat nu îţi va acorda timpul lui liber, ci va face orice altceva care să nu te includă. Dacă te mişti prea încet pentru el, se va reorienta către altcineva.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicole pe 22 Aug 2020, 02:50
    Eu Varsator, el Balanta

    Cuplu perfect??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod