Cum să faci o Balanţă să fie înnebunită după tine toată viaţa

Nativii din Balanţa sunt cei mai buni oameni pe care îi poţi întâlni vreodată. Dar, pentru a-i face să rămână mereu îndrăgostiţi de tine, trebuie să urmezi câţiva paşi simpli!
Balanţa este condusă de Venus, zeiţa iubirii şi a pasiunii. Dar, ea este şi balanţa zodiacului, ceea ce o face să fie corectă, amabilă, directă şi raţională. Ea a descoperit o cale prin care poate avea o viaţă paşnică şi echilibrată. Aceasta caută echilibru pe toate planurile vieţii sale, inclusiv în dragoste. Pentru ea, nu e nimic mai important decât găsirea unui partener. Când o Balanţă a decis în cele din urmă să se implice într-o relaţie, ea e convinsă că acea persoană merită. Dedicarea ei nu va avea limite, dar vrea să primească acelaşi lucru în schimb. Armonia este cheia unei vieţi fericite. Scopul ei este să se îndrăgostească şi atunci când o face, o priveşte ca pe o mare realizare.


Ca şi partener, trebuie să te te străduieşti să o cunoşti cât mai bine. Să ştii ce îi place şi nu îi place, pentru că această cunoaştere reprezintă jumătate din bătălie. Te poţi folosi de trăsăturile zodiei pentru a învăţa cum să relaţionezi cu aceasta pentru a menţine o relaţie de succes. De exemplu, Balanţa este o persoană foarte inteligentă şi cultă. Îi place să ştie tot ce se întâmplă în jurul ei şi îşi doreşte să poată purta discuţii profunde şi importante cu tine. Îi place să fie stimulată intelectual şi vrea ca partenerul ei să ţină pasul cu ea. Dacă îi satisfaci aceste aşteptări, atunci ea te va iubi pentru totdeauna. Nu există nimic altceva care să o facă mai fericită decât să aibă alături pe cineva cu care să poată împărtăşi totul.


Ce trebuie să faci pentru ca o Balanţă să fie înnebunită după tine toată viaţa?


Planifică excursii în aer liber

Balanţa iubeşte să stea în natură, pentru că acolo găseşte liniştea de care are nevoie. Îi va plăcea foarte mult să vadă că acorzi atenţie acestui aspect prin planificarea unor excursii pentru ea. Ea se dedică partenerilor ei şi este atentă la dorinţele şi nevoile lor. Când vede că eşti dispus să faci acelaşi lucru, luând iniţiativa pentru a-i oferi şansa de a-şi îmboşăţi viaţa, ea va rămâne mereu îndrăgostită de tine.

Fii la curent cu tot ce se întâmplă în lume

Oricine cunoaşte cu adevărat o Balanţă, ştie că aceasta luptă constant pentru dreptate şi egalitate.
Dacă rămâi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău şi poţi să te implici în discuţii serioase şi profunde despre asta, ea va fi impresionată. Îi plac oamenii care au multe de spus, aşa că, dacă eşti capabil să găseşti modalităţi de a-i ajuta pe cei care au fost trataţi nedrept, atunci îi vei fura inima pe vecie.

Cumpără şi citeşte cărţi alături de ea

Balanţa vrea să fie stimlată mental puternic. Este una dintre cele mai inteligente zodii pe care o vei întâlni. Citirea cărţilor bune este un mod de a-i face gândurile să curgă şi să o inspire să iasă şi să facă o schimbare. Cumpără şi citeşte cărţi alături cu ea, pentru că astfel îi demonstrezi că îi sprijini dorinţele.
Vei fi întotdeauna un câştigător în ochii ei pentru asta.
 
Gândilă-i orgoliul

Chiar dacă poate părea foarte stăpână pe ea, Balanţa este destul de nesigură. Un ego scăzut şi probleme cu stima de sine sunt lucruri care o bântuie. Ea îşi doreşte şi are nevoie de un partener care să o poată înveseli şi care o poate face să aibă mai multă încredere în ea atunci când se simte pierdută. Spune-i că arată bine şi că e competentă, iar ea va face tot posibilul să te ţină aproape de ea, din moment ce o poţi scoate din perioadele ei negre.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod