De ce zodia Balanţă este cea mai bună?

Balanţa este seducătoare

Nativii din zodia Balanţă sunt extrem de atenţi la înfăţişarea lor. Mereu puşi la patru ace, ei reuşesc să cucerească pe oricine!

Balanţa este foarte ambiţioasă


Nativul din această zodie este o persoană foarte inteligentă, care ştie ce vrea şi nu se lasă până nu obţine. Nu se mulţumeşte cu puţin şi vrea să ajungă printre cei mai buni. Indiferent de mijloace, Balanţa reuşeşte aproape întotdeauna prin perseverenţa sa să-şi atingă scopul.

Nativii născuţi în zodia Balanţă sunt extrem de sociabili şi prietenoşi


Nu o să vezi altă persoană mai comunicativă decât Balanţa. Dacă vezi o persoană care vorbeşte despre orice cu oricine, atunci despre ea e vorba. Îi place să fie o companie plăcută, însă şi vasta sa cultură generală îl ajută să se implice în orice provocare. Este un prieten bun care nu te va dezamăgi niciodată atât timp cât nu l-ai călcat pe coadă.

Acest nativ are foarte mare grijă de aspectul său fizic


Balanţelor le place să fie în centrul atenţiei, de aceea au tot timpul grijă de imaginea lor. Aspectul lor fizic este foarte îngrijit, însă pentru ele contează mai mult aparenţa, decât esenţa.
Vor să dea bine şi reuşesc, sunt seducătoare atât prin înfăţişarea lor, cât şi prin limbaj, bagaj cultural şi statut.

Cei născuţi în acest semn zodiacal sunt corecţi şi raţionali


Nativii acestei zodii sunt justiţiari, nu acceptă să facă nereguli şi nici să le vadă la cei din jur. Vor milita întotdeauna pentru o astfel de atitudine şi aleg de cele mai multe ori să aibă o carieră care să le permită să lupte contra nedreptăţii. Deşi sunt persoane răbdătoare, Balanţelor li se umple paharul când sunt minţite ori trădate.


Balanţele sunt persoane amuzante


Din dorinţa de a fi mereu în lumina reflectoarelor, Balanţele sunt întotdeauna pregătite cu un program artistic pentru cei din jurul lor. Compania lor este numai bună atunci când treci printr-o stare proastă, glumele lor făcându-te să râzi în hohote. Chiar dacă nu sunt spontane, ele reţin foarte uşor bancurile şi glumele şi ştiu când să le folosească!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elly pe 4 Oct 2016, 16:59
    minciuni

    cea mai perversa zodie,superficiala,rea si cu doua fete,femeia balanta e in stare sa ia barbatul si surorii,si barbatul balanta e superficial ,vanitos si prost,sa nu mai zic ca sunt materialisti ,calca pe cadvre pt bani,se folosesc chiar si de copiii lor ,cand o sa intalnesc o balanta umila o sa mi schimb parerea,pana atunci sincer cea mai diabolica zodie

    3
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod