cum sa cuceresti barbatul sagetator

Cum să cucerești bărbatul Săgetător. Cele mai bune sfaturi de seducție

Uneori, ai nevoie de câteva sfaturi de seducție pentru a învăța cum să cucerești bărbatul Săgetător. Alteori vine natural, însă mai bine mergi la sigur!

Este destul de dificil să cucerești bărbatul Săgetător. Motivul este însăși natura sa. Cu toate acestea, poți să ușurezi întregul proces dacă urmezi câțiva pași esențiali!

Săgetătorul este un semn mutabil și, ca toate semnele mutabile, el trăiește clipa. Pentru el, viața este o aventură, aproape că nu își planifică niciodată nimic, ci preferă să se lase purtat de val și de necunoscut.

În timp ce se bucură de compania celorlalți, el nu vrea să fie constrâns în vreun fel sau ținut pe loc. Din acest motiv, bărbatul Săgetător are nevoie de o femeie la fel de îndrăzneață și curajoasă ca și el. Un bărbat Săgetător are nevoie de o parteneră care să-i fie mai mult un însoțitor de călătorie, decât o soție, care nu doar că poate să țină pasul cu el, ci este capabilă să găsească noi căi și provocări.

Nativul din Săgetător este unul dintre cei mai interesanți, aventuroși și fermecători din întreg zodiacul. Acest semn reprezintă libertatea, aventura și pasiunea. Pentru a cuceri un bărbat născut în această zodie, va trebui să rezonezi cu spiritul său aventuros și nobil și să urmezi câțiva pași esențiali.

Cum să cucerești bărbatul Săgetător - Fii complet sinceră


Să fii deschisă și sinceră cu privire la fiecare aspect al vieții tale este o regulă esențială în procesul de cucerire a unui bărbat din zodia Săgetător. Acest bărbat ține mult la onestitate, așa că cel mai bine este să nu îi ascunzi nimic, nici măcar lucrurile care ți se par jenante. Spune ce îți vine mai greu sub formă de glumă, el te va respecta pentru curaj. Acest bărbat urăște mincinoșii și ipocrizia sub toate formele ei. Din acest motiv, a pretinde că ești altcineva decât ești de fapt este cea mai mare greșeală pe care o poți face. Odată ce îți descoperă necinstea, nu va mai avea niciodată încredere în tine. Dacă îl găsești atractiv, va trebui să îi spui direct. De asemenea, trebuie să îi spui ce vrei de la el. Poate nu îți va da răspunsul pe care ți-l dorești, pentru că acest nativ este cunoscut pentru lipsa lui de tact sau diplomație. Avantajul acestui lucru este că vei ști întotdeauna ce gândește și ce simte. Având în vedere șansa mare de respingere, poate părea riscant să fii atât de deschisă.

Cu toate acestea, este singura modalitate de a-l cuceri.

Citește și: Cum să îți dai seama că un Săgetător te iubește, în funcție de zodia ta

 

Cum să cucerești bărbatul Săgetător - Ține pasul cu el


Bărbatului din Săgetător îi place să fie mereu în mișcare. El este cel mai fericit atunci când călătorește, iar călătoriile sale nu sunt de obicei în locuri luxoase sau cu facilități diverse. Chiar dacă ține la libertatea sa, el nu vrea să fie singur. Se bucură atunci când alți oameni îl însoțesc. Își dorește un tovarăș de companie, nu pe cineva care să îl țină în loc. Dacă poți ține pasul cu el, ai mari șanse să ajungi la inima lui. Plecând în aventură cu el, îi dai șansa să se simtă puternic.

Cum să cucerești bărbatul Săgetător - Arată-i că ai simțul umorului


O regulă importantă în procesul de cucerire a bărbatului Săgetător este să-l faci să râdă. Și nu un râs plictisitor sau un chicotit politicos, ci acel râs molipsitor. Săgetătorul ia viața în râs și caută o parteneră care să fie în ton cu abordarea lui.

Fuge de oamenii care se plâng constant de toate problemele lor și se tem de provocările vieții. Pentru a-ți spori șansele de a-l seduce, este important să rămâi pozitivă, veselă și să păstrezi în permanență un zâmbet pe față. Îi va plăcea dacă ești un pic jucăușă atunci când ești în preajma lui și dacă te vede că nu îți este teamă să-l tachinezi.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Cum să cucerești bărbatul Săgetător - Fii îndrăzneață


Unora le plac femeile timide, dar bărbatul Săgetător nu se număra printre acești oameni. El este plin de viață și nu are nesiguranțe. Cel mai probabil are prea multă încredere în el, decât să ducă lipsa. Deși are un temperament plăcut, lipsa nesiguranțelor și fricilor îl face să își piardă răbdarea cu ceilalți sau să nu îi înțeleagă. Așadar, dacă vrei să-l cucerești, este important să acționezi cu vitejie și să fii curajoasă în prezența lui.

Cum să cucerești bărbatul Săgetător - Fii independentă


Nu încerca niciodată să pui stăpânire pe viața unui bărbat Săgetător dacă vrei să-i câștigi inima.

El este un suflet neliniștit care preferă să fie mereu activ, de aceea se îndepărtează instinctiv de toate persoanele posesive și nevoiașe. De ce? Pentru că reprezintă o amenințare pentru libertatea lui prețioasă. Pentru a-l cuceri, este important să-i arăți că ești independentă și că ai o viață proprie. Dacă ești în căutarea unui partener care să îți ofere toată atenția sa, îți pierzi timpul cu acest nativ. Pentru a-l seduce, trebuie să te adaptezi ritmului lui pentru a face față absențelor lui frecvente.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod