ce ii randeste cel mai tare pe barbati

Ce îi rănește cel mai tare pe bărbați

Bărbații, mai mult decât femeile, țin mult la orgoliu. Descoperă ce îi rănește cel mai tare pe bărbați și ce să eviți să le spui!
Ce crezi că îi rănește cel mai tare pe bărbați? Te-ai fi gândit că un comentariu aparent banal le poate răni ego-ul mai mult decât ți-ai putea imagina?

Se spune că femeile sunt mai sensibile și se lasă mai ușor afectate, însă și bărbații au punctele lor slabe. Există unele lucruri pe care femeile le spun și care pot afecta cu adevărat mândria unui bărbat. Comunicarea într-o relație este foarte importantă, dar trebuie să ai grijă ce spui și cum spui. De aceea, îți prezentăm o listă cu 9 lucruri pe care ai face bine să le eviți să i le spui.
Care sunt acestea?

Ce îi rănește cel mai tare pe bărbați. Ce să nu le spui sub nicio formă:


Ești "drăguț" când...

Chiar dacă se dorește a fi un compliment, cuvântul "drăguț" este doar unul dinrtre acele cuvinte controversate care nu are întotdeauna rezultate pozitive cu un bărbat. Dacă crezi că un lucru pe care îl face este drăguț, încearcă să folosești un cuvânt care știi că îi va plăcea, cum ar fi "cool" sau "hot".

Nu îți atingi potențialul

Dacă într-un fel insinuezi că iubitul tău ar putea avea un loc de muncă mai bun sau că ar putea să fie o persoană mai bună, acest lucru îl va răni profund.

Îl va face să se simtă orice, mai puțin bărbat. Una e să îți dorești să fie fericit și să-l încurajezi să evolueze și alta să îi faci observații clare despre cum ar trebui să facă lucrurile, mai ales dacă asta te face mai mult pe tine fericită decât pe el.

Citește și: 4 greșeli care te împiedică să găsești sau să păstrezi un bărbat bun în viața ta


Nu prea îmi place să fac sex

Dacă faci comentarii negative despre acest subiect, probabil se va gândi că e vina lui sau că nu îți place sexul cu el.

Încearcă să îi explici cât mai clar ce anume nu îți place în dormitor, iar iubitul tău ar putea face un efort suplimentar pentru a fi mai bun pentru tine.

Nu poate face asta pentru că vom merge la...

Dacă un prieten îi propune iubitului tău să meargă la fotbal sau la o bere în oraș, nu face greșeala de a interveni și de a spune "Nu poate face asta, vom merge acasă la părinții mei în acel sfârșit de săptămână" sau "Vom merge să facem cumpărături la Ikea atunci". Cu siguranță îl vei face să se simtă extrem de jenat.
Și nu se va simți jenat pentru că face acele lucruri cu tine, ci pentru că răspunzi tu în locul lui. Pare că îl conduci, că ai decis și în numele lui să faceți acele lucruri și că el nu și le dorește, de aceea vorbești pentru el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod