ce ii randeste cel mai tare pe barbati

Ce îi rănește cel mai tare pe bărbați

  • Ce îi rănește cel mai tare pe bărbați. Ce să nu le spui sub nicio formă:


Dacă ai fi cu doar câțiva centrimetri mai înalt...

Încearcă să nu fii atât de directă când vorbești despre un atribut fizic de care bărbații se simt adesea nesiguri. În general, trebuie să fii prudentă când aduci în discuție înălțimea, constituția sau înfățișarea cuiva.

O să mă duc la... să mă ajute cu asta

Probleme cu mașina, probleme cu chiuveta de la bucătărie, chiar și probleme emoționale, de obicei ne orientăm prea mult spre partenerii noștri atunci când vine vorba de probleme.

Dar, dacă iubitul tău se oferă să te ajute, iar tu îi spui că vei apela la altcineva, atunci îl vei face să se simtă incapabil să aibă grijă de tine. Ascultă sfaturile lui, acceptă-i ajutorul. Chiar dacă știi că vei avea nevoie de asistență suplimentară, nu-i spune asta de la început. Lasă-l să creadă că ai nevoie de el din când în când.

Este prima oară când mă întâlnesc cu cineva care nu are mașină

Orice bărbat urăște să fie comparat cu un fost. Încearcă să nu creezi niciun fel de legătură cu relațiile din trecut și iubitul actual, pentru că cel din urmă va ajunge să se simtă judecat, nepotrivit și...poate sărac.


Nu știam că există bărbați care nu beau alcool sau care nu țin la băutură

Dacă ați decis să ieșiti în oraș să beți ceva, nu face comentarii răutăcioase dacă el decide să își ia un suc sau un cidru. Mai mult decât atât, ar trebui să îi urmezi exemplul pentru a te asigura că nu îl faci să se simtă prost dacă tu bei un pahar cu vin.

Te-ai îngrășat

Femeile cred că bărbaților nu le pasă de aceste lucruri. Dar, e total greșit. Bărbații își doresc la fel ca și femeile să fie considerați atrăgători.
Ei cred că nu e un gest bărbătesc să se supere pentru că li s-a spus că s-au îngrășat, spre exemplu, însă o vor face în sinea lor mai mult decât ai crede. Ce-ar fi să-l încurajezi să faceți sport împreună sau să începeți în același timp o dietă? Spune orice de acest gen, dar nu face glume precum: "Ești mare" sau "Cineva mânâncă pentru doi".

Vrei să fii la curent cu tot ce este nou în materie de relații și dragoste? Lasă-ne AICI adresa ta și îți vom trimite articolele noastre pe email

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod