greseli relatie

4 greșeli care te împiedică să găsești sau să păstrezi un bărbat bun în viața ta

Ești genul de femeie care crede că toți bărbații buni sunt luați? Află ce greșeli faci și cum te îndepărtează acestea de relația potrivită pentru tine!

Dacă atragi doar pe cine nu trebuie în viața ta, e posibil să fie vina ta. Cu siguranță faci unele greșeli de care nu ești conștientă, dar pe care le poți îndrepta cu puțină voință.

4 greșeli care te împiedică să găsești sau să păstrezi un bărbat bun în viața ta

 

Atragi ceea ce gândești


Continuă această propoziție: "Bărbații sunt...". Dacă îți trec prin cap lucruri precum bărbații sunt leneși și egoiști sau bărbații nu pot fi de încredere, cel mai probabil de asta ai avut și ai parte.

Vestea bună este că acum știi cum stă treaba și îți poți schimba așteptările, astfel încât să obții ceea ce îți dorești.

Te concentrezi numai pe lucrurile negative


Tu și prietenele tale vă plângeți de bărbații pe care îi cunoașteți? Tu și colegele tale faceți glume pe seama bărbaților? Te uiți la emisiuni care pun bărbații într-o poziție proastă? Toate aceste lucruri te determină să îți concentrezi atenția asupra a ceea ce nu vrei de la un partener, sabotându-ți astfel șansele de a întâlni persoana potrivită pentru tine.

Citește și: 7 lucruri pe care bărbații le ascund de femei

Nu știi sigur ce vrei


Știi cum ai vrea să fie partenerul tău de viață sau cum arată relația ideală pentru tine? Dacă nu-ți faci timp să te gândești la asta, nu ai cum să îți dai seama de ceea ce îți dorești și ai nevoie cu adevărat. Astfel, te vei trezi că obții exact opusul.

Încerci să umpli un gol


Indiferent de ceea ce citești în romane sau vezi în filmele de dragoste, un bărbat nu poate să îți ofere tot ce îți lipsește sau să umple un gol din sufletul tău.

Dacă simți că ai lipsuri, vei atrage un bărbat cu lipsuri. Nu uita că atragem oameni care ne seamănă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod