De ce te evită un bărbat care te place

De ce te evită un bărbat care te place

Se spune că iubirea este cel mai frumos lucru de pe Pământ, dar, din păcate, este și complicată. De cele mai multe ori, ne îndrăgostim de cineva și știm că și acel bărbat ne place, dar după un timp vedem o schimbare ciudată în comportamentul lui, iar noi rămânem confuze.
Cei mai mulți bărbați nu sunt direcți atunci când se îndrăgostesc și, deși pare greu de crezut, există și în cazul lor un mecanism de apărare atunci când apare frica de a nu fi rănit. Dacă ești într-o astfel de situație, află mai întâi dacă a pus ochii pe tine și apoi motivele pentru care un bărbat te evită, deși te place. 

Semne că te place


Îți place de el, dar nu ai nici o dovadă că ar avea vreun interes pentru tine? Există o posibilitate ca el să simtă același lucru, dar sunt câteva motive pentru care își ascunde sentimentele. 

Se spune că atunci când un bărbat te place va începe să te evite pentru că se simte copleșit de sentimentele lui pentru tine și, de fapt, îi este frică ca nu cumva să îl refuzi.
Știm cât de fragil este ego-ul bărbaților. 

Totodată, acest lucru ar mai putea fi un fel de strategie masculină, în sensul că bărbații cred că dacă fac pe inabordabilii acest lucru va stârni interesul femeilor. 

Dar înainte să crezi că te ignoră tocmai pentru faptul că te place, cel mai bine este să îți dai seama dacă te place cu adevărat. 

Un bărbat care te place pe ascuns, de exemplu, nu va fi niciodată direct cu tine. Va dori să te cunoască, îți va pune tot felul de întrebări, se va intimida în momentul în care privirile voastre se întâlnesc, iar dacă de regulă este un bărbat care debordează de încredere și în momentul în care te vede începe să se fâstâcească, atunci vei știi clar că te place. 

La popul opus, există bărbații care te vor aborda direct.
Dacă le place de o femeie, nu își vor ascunde sentimentele, ba chiar vor fi foarte vocali și vor face tot posibilul să îți arate cât de mult însemni pentru ei. Vor vorbi de planuri de viitor care vă include pe amândoi, îți va face cunoștiință cu prietenii lui, cu familia lui și te va sorbi din priviri. 

De asemenea va încerca să te atingă, să te ia de mână, să își pună mâna în jurul taliei tale, orice fel de atingere care va crea o legătură fizică între voi. 

Un bărbat care te place va dori să te vadă mereu fericită, te va face să râzi și va fi lângă tine în momentele grele.
Acum, dacă ai observat câteva din semnele de mai sus, știi cu siguranță că acel bărbat te place. Dar atunci de ce te evită? Există mai multe motive pentru care va face acest lucru, iar noi ți le vom spune pentru a știi ce se afla în mintea lui de fapt. 

Nu vrea să pară că pune presiune pe tine


De cele mai multe ori bărbați par siguri pe ei atunci când vor să îți transmită că își doresc o relație cu tine, dar, în unele cazuri, instinctul lor le spune să nu o facă. 

Mintea lor le transmite semnale de alarmă atunci când încearcă să fie încrezători în fața ta și încep să bată în retragere.
Acest lucru se întâmplă pentru că se gândesc că ar putea părea insistenți în fața fetei pe care o plac. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod