cum sa cuceresti barbatul scorpion

Cum să cucerești bărbatul Scorpion. Cele mai bune sfaturi de seducție

Vrei să cucerești un bărbat din zodia Scorpion? Iată câteva sfaturi de seducție care îți vor fi de mare ajutor!

Să cucerești bărbatul Scorpion poate fi o sarcină dificilă dacă nu pui accent pe lucrurile care contează cu adevărat pentru el. Află care sunt acestea!

Scorpionul este unul dintre cele mai private semne zodiacale. Chiar dacă crezi că îl cunoști, el are multe straturi necunoscute și pline de mister. Dar, odată ce începi să le descoperi rând pe rând, Scorpionul poate avea o profunzime emoțională greu de egalat.

Ceea ce trebuie să știi de la bun început este faptul că există și alte persoane care încearcă să obțină ce îți dorești și tu. Cu alte cuvinte, concurența e atât de acerbă și de numeroasă, încât va trebui să îți scoți la înaintare toate atuurile și avantajele pentru a câștiga. Bărbatul Scorpion este atras de misterul femeilor de altădată, în care fiecare întâlnire este o șansa de a mai descoperi ceva despre persoana respectivă.

Deoarece inima Scorpionul poate fi greu de cucerit, e nevoie de multă viclenie și determinare pentru a-l face să se îndrăgostească de tine!

Cum să cucerești bărbatul Scorpion - Fii sinceră și asumată


Un bărbat Scorpion nu se va îndrăgosti niciodată de o persoană care l-a păcălit sau l-a luat de prost, așa că joacă-ți cărțile cu înțelepciune dacă vrei să ajungi la inima lui.

Nu îi e deloc ușor să ierte și să uite. Odată ce i-ai dat motive să creadă că nu mai poate avea încredere în tine, probabil șansele de a avea o relație cu el sunt minime. Oricând de pricepută te-ai crede în arta minciunii, fii conștientă că Scorpionul va ajunge mereu la adevăr. Acest om are un talent înfricoșător de a afla tot felul de secrete. Dacă există ceva în viața ta cu care nu te simți confortabil sau de care ți-e rușine, este mult mai bine să îți asumi totul în fața lui, decât să încerci să maschezi realitatea. Bărbatul Scorpion are mult respect pentru onestitate și doar dispreț față de minciunoși și trucuri neloiale.

Citește și: 10 adevăruri dure despre bărbatul din Scorpion
 

Cum să cucerești bărbatul Scorpion - Fii misterioasă


Ca să atragi un bărbat născut în zodia Scorpion, trebuie să creezi un aer intrigant de mister despre tine. El te va găsi mult mai fascinantă și va fi dornic să te cunoască mai bine dacă refuzi să îi dezvălui totul despre tine și viața ta încă de la început.

Nimic nu îl atrage mai mult decât rezolvarea puzzle-urilor dificile și descoperirea informațiilor ascunse. Dacă faci lucrurile prea ușoare pentru tine, prezentându-te ca o carte deschisă, el își va pierde rapid interesul pentru tine. Dacă, pe de altă parte, îi oferi o provocare, căreia niciun bărbat Scorpion nu îi poate rezista, îi va fi imposibil să te țină departe. După cum am mai spus, fii, însă, foarte atentă la sinceritate. O mică minciună în joacă este în regulă, dar dacă descoperă că i-ai spus neadevăruri grele, este posibil să distrugi singura șansă de a-l seduce.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Cum să cucerești bărbatul Scorpion - Lasă-te greu de cucerit, joacă dur


În timp ce sexul este, evident, foarte important pentru majoritatea bărbaților, pentru bărbatul Scorpion este cel mai important lucru într-o relație. Din acest motiv, pentru a-l seduce, este important să îi transmiți semnale puternice că îi consideri atractiv din punct de vedere sexual.

Dar, în același timp, nu comite greșeala de a te face ușor accesibilă sexual pentru el. În loc să sari imediat în brațele lui, mai bine ai folosi un limbaj corporal subtil pentru a-i arăta că ești interesată de el. De asemenea, îmbracă-te provocator, dar nu într-un mod prea evident și joacă-și dur rolul. Amintește-ți că bărbatul Scorpion iubește provocarea și că se plictisește extrem de repede dacă i se dă totul pe tavă. Ca sî îl ții în suspans, cel mai bine este să-l faci să aștepte cât mai mult pentru sex.

Cum să cucerești bărbatul Scorpion - Nu îi spune niciodată ce trebuie să facă


Nu îi spune niciodată ce trebuie să facă dacă vrei să-i câștigi inima și încrederea. În caz contrar, îl vei face să simtă că pierde controlul personal și se va îndepărta de tine. Deși nu ar vrea să știi niciodată acest lucru, Scorpionul are o mulțime de nesiguranțe interioare pe care e atent să le ascunde în spatele exteriorului său dur. Bărbatului Scorpion îi place să se afle într-o poziție de putere maximă, pe care o obține prin a rămâne mereu la conducere și a dezvălui cât mai puține lucruri despre el însuși.

Dacă încerci să intri prea adânc în viața unui Scorpion sau dacă începi să-i spui ce să facă, va deveni foarte suspicios cu privire la motivele tale, va intra în devensivă și apoi se va retrage de tot. Ia-l încet!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod