Compatibilitatea dintre un bărbat din zodia Fecioară şi o femeie din zodia Gemeni

Unele semne zodiacale se potrivesc de minune pe plan amoros, pe când altele nu se înţeleg deloc!
Există cupluri care fac tot ce pot pentru a funcţiona, dar pur şi simplu nu le iese. Şi, pe de altă parte, exită câteva perechi care fac o treabă excelentă împreună şi care reuşesc asta fără aproape niciun efort.

Unele zodii, deşi sunt complet diferite în teorie, funţionează surprinzător de bine în practică. Un bărbat din zodia Fecioară şi o femeie din Gemeni este un astfel de exemplu. Compatibilitatea lor perfectă se regăseşte şi în afara dormitorului.

Gemenii sunt semne de aer, iar Fecioara de pământ, dar ambele sunt guvernate de planeta Mercur. Acest lucru înseamnă că nu vor exista probleme de comunicare, deoarece ambelor zodii le place să vorbească mult. Ambii parteneri trebuie pur şi simplu să fie destul de relaxaţi încât să vorbească deschis despre preferinţele în dormitor, despre lucrurile care îi pasionează şi de cum să îşi îmbunătăţească viaţa sexuală. Gemenii şi Fecioara rar sunt ruşinaţi să vorbească despre aceste subiecte. Este adevărat că vor exista momente când aceste două semne nu se pot potrivi în privinţa unor lucruri, dar dacă vor vorbi despre asta, vor realiza că pot găsi o cale de mijloc. Ei sunt conştienţi de faptul că nu au aceleaşi personalităţi şi că trebuie să îşi respecte unul altuia nevoile şi dorinţele.

Dacă pot vorbi atât de mult despre orice şi pot fi cei mai buni prieteni, de ce nu ar fi şi cei mai buni iubiţi? Ei se vor simţi în siguranţă în relaţie pentru că au fost prieteni înainte de asta.
Aceste două zodii îşi pun viaţa una în mâna alteia, de aceea relaţia lor este una atât de puternică. Gemenii este destul de loial în relaţia cu o Fecioară şi nu ar trăda-o niciodată. Chiar dacă o femeie din zodia Gemeni şi un bărbat din Fecioară se vor despărţi după un timp, ei vor rămâne mereu în termeni amiabili şi nu îşi vor strica prietenia. Ideea este că aceste două zodii nu sunt numai iubiţi, ci şi cei mai buni prieteni. Au capacităţi intelectuale similare, ceea ce le face viaţa şi mai interesantă. Nu este o relaţie ideală, pentru că nu va fi ocolită de probleme, dar, în general, acest cuplu funcţionează bine.

Comunicarea dintre un bărbat Fecioară şi o femeie Gemeni


Cea mai mare diferenţă dintre aceste două semne constă în faptul că o femeie Gemeni doreşte să încerce lucruri noi şi să testeze orice, în timp ce un bărbat din Fecioară se simte mai confortabil fâcând lucruri care îi sunt familiare. El este extrem de tradiţional, în timp ce ei îi place flirtul şi libertatea. Îi place să încerce tot ceea ce nu a testat înainte şi partenerul ei nu îi va interzice să facă acest lucru. Chiar dacă vede ceva ce îi va părea ofensator, va ignora prima dată. Dar, dacă acel lucru se repetă, va reacţiona cu siguranţă. Deci, pot exista unele probleme legate de gelozie în relaţia lor. Un bărbat din Fecioară poate avea reacţii dure, pentru că femeia din Gemeni tinde să îi provoace pe toţi ceilalţi băieţi care se află în apropierea ei.
Ea face asta cu haine, cu vocea şi cu limbajul corpului ei. Dar, nu e vorba că femeia Gemeni are tendinţa de a înşela. Ea e, de fapt, fidelă, dar va comite rareori greşeli. Ei îi place să fie în centrul atenţiei şi va face totul pentru a ajunge sub lumina reflectoarelor. Ştiind că toţi ochii sunt asupra ei, ego-ul şi încrederea ei vor creşte. O femeie Gemeni se asigură să arate bine întotdeauna, aşa că se machiază, poartă haine sexy şi tocuri înalte. Ea ştie că, în acest fel, va putea obţine tot ce vrea. Adevărul este că nu vrea să-i facă rău partenerului ei, dar dorinţa de a fi în centrul atenţie este mai mare decât asta. Ea crede că nu îl va răni printr-un flirt inocent, dar îi face mai mult rău decât îşi dă seama. Dar, Fecioara sensibilă este mult mai slabă decât pare. O femeie Gemeni nu are nici cea mai mică idee că partenerul ei Fecioară se poate simţi ameninţat sau în pericol de alţi bărbaţi care îi acordă atenţie. Din acest motiv, cuplul poate întâmpina probleme în paradis, dar, în caz contrar, o duc foarte bine.

Dacă un bărbat Fecioară şi o femeie Gemeni se întâlnesc de mult timp, ei învaţă să funcţioneze unul cu celălalt, la fel ca oricare alt cuplu. Cu timpul, ei pot impune anumite reguli în viaţa lor asupra fidelităţii. Stabilirea acestor reguli de bază determină o limită pe care ambii parteneri trebuie să o respecte. Este nevoie de ceva timp ca amândoi să înveţe despre ritmul vieţii celuilalt şi să trăiască aşa.
În acest fel, vor învăţa şi cum să se comporte următoarea dată când apare o problemă în relaţia lor.

Cei doi se înţeleg în dormitor mai bine decât oricine altcineva. Ei simt acelaşi lucru în acelaşi timp, lucru ideal pentru o viaţă sexuală grozavă. Lucrul cel mai bun despre acest cuplu este că, indiferent ce se întâmplă, ei se pot baza mereu unul pe celălalt. Dacă se ceartă sau dacă se întâmplă ceva cu unul dintre ei, fiecare va trece peste orgoliu şi va fi acolo. Ei ştiu că vremurile rele vor trece mai devreme sau mai târziu, dar cei dragi îşi vor aminti dacă au fost acolo când totul părea fără ieşire. Dacă el sau ea nu a fost acolo, celălalt nu va putea să ierte asta.

Bărbatul Fecioară şi femeia Gemeni în pat


Pentru că sunt foarte buni prieteni, ei ştiu să transfere acea energie pozitivă în dormitor. aceste două zodii se înţeleg reciproc pe toate planurile, iar compatibilitatea în dormitor nu este exclusă. Un bărbat Fecioară şi o femeie Gemeni reprezintă combinaţia sexuală perfectă. Ea este aventuroasă şi îi place să încerce lucruri noi în pat, pe când el este înclinat spre o iubire de modă veche. El va avea o mulţime de satisfacţii datorită jocurilor ei erotice. La o primă vedere, acest lucru ar putea părea o problemă. Cum poţi să ajungi la un compromis dacă unul vrea să experimenteze lucruri inedite, pe când celălalt este destul de convenţional? Ei bine, comunicarea sănătoasă dintre ei şi prietenia puternică îi ajută să se întâlnească la jumătatea drumului.
Ea ştie cum să îşi ţină iubitul lângă ea şi nimeni nu poate nega acest lucru. Iar el, pentru că o iubeşte atât de mult, este dispus să încerce unele lucruri pentru ea. Odată ce le experimentează, începe să îi placă. Ambii se bucură de constacul intim. Dacă e nevoie, o femeie Gemeni va face dragoste aşa cum vrea partenerul ei din Fecioară, iar el va face acelaşi lucru pentru ea. Ei ştiu că dragostea este despre lucruri mici şi încearcă să meargă pe această linie.

O femeie Gemeni ştie calea spre inima bărbatului Fecioară şi face asta fără prea mult efort. Întotdeauna e veselă şi îl amuză şi, astfel, păstrează vie scânteia dintre ei. Pe de altă parte, bărbatul din Fecioară îi oferă acesteia stabilitate, ceea ce o face să se simtă în siguranţă şi protejată.

Chiar dacă o femeie Gemeni îşi deschide uneori aripile şi zboară pentru a întâlni oameni noi, ştie că întotdeauna va fi aşteptată de bărbatul din Fecioară. El ştie că dacă îi interzice să plece, nu îl va iubi, aşa că, în schimb, îi oferă posibilitatea să-şi dea seama că nu există bărbat mai bun ca el.




 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod