Cum e bărbatul din zodia Peşti în dragoste: 18 trăsături care îi dezvăluie sentimentele reale

Trăsăturile principale ale Peştilor sunt sensibilitatea, romantismul, căldura şi generozitatea.
Acest nativ este o persoană cu două feţe, dar într-un mod bun, pentru că el poate fi schimbător şi sensibil uneori sau complet distractiv şi interesant în alte cazuri. Când se îndrăgosteşte, bărbatul din zodia Peşti dăruieşte totul şi ar face orice pentru femeia pe care o iubeşte. El îi iubeşte pe toţi şi le iartă greşelile, fiind convins că va obţine ceea ce merită în cele din urmă. Femeia care se implică într-o relaţie cu el se va simţi mereu specială.

Cum este bărbatul din Peşti în dragoste?


Nu se va îndrăgosti niciodată la prima vedere

El va încerca să cunoască cât mai mult femeia de care îi place şi, odată ce vor deveni prieteni, va face pasul următor. Partea proastă este că el este bun şi sensibil, şi multe femei profită de asta. Deci, odată ce îşi învaţă lecţia, el va încerca să se păstreze în sigurnaţă pentru a nu sfârşi din nou cu inima frântă.

Va fi loial

Odată ce nativul din Peşti se îndrăgosteşte, el îşi va respecta partenera pentru că ştie ce înseamnă o inimă zdrobită. El va fi iubitor şi grijuliu şi va face toate aceste lucruri natural. Va face orice pentru persoana iubită pentru că el vrea o relaţie pe termen lung, iar asta implică să fie loial şi fidel.

Este pasional

Bărbatul din Peşti este pasional în dragoste pentru că crede că există multe lucruri mediocre în viaţă, iar relaţia lui nu vrea să fie unul dintre ele. De aceea, el se dedică total şi nu regretă niciodată ceea ce face. Este genul de om care este pasional atât în dormitor, cât şi în celelalte medii. Vrea ca partenera lui să se simtă bine şi confortabil şi face tot posibilul să îi ofere asta.

Este protector

Dacă e îndrăgostit, acest nativ va fi mereu lângă persoana iubită şi o va proteja de toate lucrurile rele care se pot întâmpla.
Dacă cineva încearcă să îi facă rău, se va comporta ca o fiară. Nu va permite nimănui să îi strice relaţia.

Se va îndrăgosti de fiecare iubită din viaţa lui

Un bărbat din Peşti nu este ca restul zodiilor. Când se îndrăgosteşte, o face cu tot sufletul şi nu se joacă cu sentimentele nimănui. El nu ştie să acţioneze inteligent în dragoste, de aceea unele femei vor profita de el. Cu toate acestea, el va recunoaşte întotdeauna ceea ce simte pentru persoana de lângă el.

Va fi foarte romantic

Când se îndrăgosteşte, nativul din Peşti va fi plin de surprize pentru persoana iubită, îi va oferi cadouri şi îi va fi foarte credincios. El poate face orice femeie să se simtă specială şi nu îi pasă ce trebuie să facă pentru asta. Adoră să îi aducă zâmbetul pe faţă şi de aceea este atât de uşor de iubit.

Se va îndrăgosti iremediabil de femeia care are aceleaşi interese ca şi el

Când găseşte o femeie care are aceeaşi perspectivă asupra vieţii ca şi el, o va preţui nespus. Lucrurile spirituale sunt mult mai importante pentru el decât cele materiale, şi dacă de aceeaşi părere este şi iubita lui, atunci va face orice să o ţină în viaţa lui.

Îşi va pune partenera pe un piedestal

El vrea ca iubita lui să se simtă specială şi unică şi va face orice pentru a realiza acest lucru. Îi va oferi tot ce are nevoie pentru o viaţă fericită. Din cauza mărinimiei lui, multe femei profită de el, dar în cele din urmă, el întotdeauna iartă, pentru că nu vrea să aibă această povară pe umeri. Lasă karma să facă toată munca urâtă, el doar îşi trăieşte viaţa cum vrea.

Când iubeşte, oferă totul

Bărbatul din Peşti nu se joacă şi spune mereu ce simte.
Când iubeşte, oferă totul şi nu va regreta. Se bucură de fiecare moment petrecut alături de iubita lui şi va încerca mereu să o satisfacă. Îi place să facă surprize, pentru că ştie că femeile adoră lucrurile de genul acesta. Se dedică total atunci când este convins că relaţia merită.

Spontaneitatea lui atrage sexul opus

Bărbatul din Peşti este foarte spontan şi asta atrage multe fete. Este jucăuş şi inventiv, iar când vorbeşti cu el, poţi învăţa mereu ceva nou. El va face ca fiecare conversaţie să fie interesantă, de aceea e o companie extraordinară. Când vorbeşte, este foarte convingător. Întotdeauna face glume, mai ales dacă e nervos. Acest lucru îl calmează şi îl face să se simtă mai bine. În dragoste, el nu cere niciodată mai mult decât oferă.

Este impulsiv

Bărbatul din Peşti îndrăgostit este extrem de impulsiv şi, uneori, face lucruri pe care le poate regreta mai târziu. Se îndrăgosteşte repede de regulă, însă alteori poate dura o veşnicie până să simtă fluturi în stomac. Niciodată nu ştii în ce stare de spirit poate fi, dar în mare parte asta depinde de situaţia şi de cei din jurul lui. Dacă îi plac oamenii cu care vorbeşte, va fi deschis şi comunicativ, dar dacă are presimţiri rele, probabil că se va retrage. La fel se întâmplă şi în dragoste, dacă se deschide şi comunică, e semn că te place.

Este direct

Bărbatul din această zodie este foarte direct şi vei ştii mereu ce e în mintea lui. În cazul unei confruntări, ei nu îşi va ţine gura închisă doar pentru a-şi face iubita fericită, ci îi va spune tot ceea ce crede şi simte. El este strict, dar destul de corect şi preţuieşte toate valorile tradiţionale.
Dacă cineva îl face fericit, va face şi el acelaşi lucru pentru acea persoană.

Este emotiv

Când un bărbat din această zodie se îndrăgosteşte, poate deveni foarte emotiv şi sensibil. Ştie ce să spună celei de lângă el pentru a o face să se simtă mai bine, şi toate acestea fără să fie rugat. El ştie că lucrurile bune nu se întâmplă peste noapte, aşa că dacă partenera lui nu e sigură de ceea ce simte, o va aştepta o perioadă. Este mereu dispus să facă compromisuri pentru relaţie, dar dacă nu e tratat cum merită, pur şi simplu va renunţa la tot.

Poate să citească foarte bine femeile

Acest bărbat este foarte inteligent şi nu există nicio şansă ca o femeie să îl joace pe degete, atât timp cât nu o lasă el. Dacă cineva încearcă să îl conducă, o să îşi dea seama imediat şi va renunţa. Îşi dă seama de oameni, acordând o atenţie deosebită limbajului corpului lor. Dacă cineva e supărat sau trist, acest nativ va observa acest lucru. Şi dacă iubeşte acea persoană, va face tot ce poate pentru ca ea să se simtă mai bine. El vrea întotdeauna totul sau nimic, şi niciodată nu va accepta să fie iubit pe jumătate.

El îşi răsfaţă iubita

Dacă bărbatul din Peşti este bun şi susţinător şi face tot ce poate pentru a-şi face partenera fericită, atunci sigur are sentimente pentru ea. Dar, dacă o răsfaţă şi o completează, înseamnă că o place cu adevărat şi şi-ar dori să-şi petreacă tot restul vieţii alături de ea. Dacă e şi prieten şi iubit, nicio femeie nu ar trebuie să-l lase să plece.

El va fi gelos pe bărbaţii din jurul iubitei sale

Când bărbatul din Peşti se îndrăgosteşte, nu va lăsa pe nimeni să se apropie de partenera lui pentru că e destul de gelos.
El are încredere în femeia de lângă el, însă nu şi în bărbaţii din jurul ei, aşa că va exagera cu protecţia uneori. Asta nu înseamnă că este o persoană rea, înseamnă doar că nu vrea ca nimeni să îl prostească. Un pic de gelozie poate fi drăguţă, dar dacă întrece limitele, atunci orice femeie ar trebui să pună punct relaţiei cu el.

Nu va fi niciodată o companie plictisitoare

Bărbatul din Peşti nu se va opri din a-şi cuceri partenera chiar dacă ştie că e deja a lui. El va continua pentru că ştie cât de important e pentru o femeie să se simtă dorită. El va face orice pentru a fi o companie minunată, va glumi şi va spune o mulţime de piveşti amuzante. El ştie că râsul e cel mai bun medicament când eşti trist.

El îţi va arăta ce înseamnă dragostea adevărată

Dacă eşti îndrăgostită de un bărbat din Peşti, vei simţi un fel de dragoste pe care nu ai mai simţit-o niciodată înainte. El îţi va arăta că un bărbat adevărat este acela care îşi acceptă partenea aşa cum este, fără să încerce să o schimbe. El va face tot posibilul să fie cel mai bun partener, astfel încât să fii mândră de el. Dacă aveţi copii sau veţi avea, el va prelua cu drag multe responsabilităţi pentru a te putea odihni. El va fi sprijinul tău, chemarea ta târzie şi umărul pe care poţi să plângi când viaţa devine dură. El se va asigura că nu te va face niciodată să plângi, dar, în schimb, va face tot ce-i stă în putinţă pentru a te simţi cea mai fericită femeie din lume!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod