Femeie rea

Cele mai răutăcioase 5 zodii

Unele semne zodiacale sunt întruchiparea răutăţii şi dacă le întâlneşti, ar putea să îţi strice dispoziţia!
Iată care sunt cele 5 zodii extrem de răutăcioase:

Gemeni


Gemenii se comportă ca şi cum lumea întreagă e doar a lor, chiar dacă ei se află într-o poziţie pe care nimeni nu şi-ar dori-o. Şi nu vor recunoaşte acest lucru decât dacă le oferi ceva în schimb. Dacă acest nativ vede şi simte că îi rezişti în orice fel, atunci el poate deveni şi mai rău, chiar dacă nu crezi că e posibil.

Leu


Leul se comportă în mod constant ca şi cum ar fi centrul universului şi, dacă nu îl tratezi cu atenţia pe care crede că o merită, el va spune într-un mod agresiv cum se simte. Leul este cu atât mai rău cu aceia care nu se chinuie să-i facă o impresie bună.
Vrea să se facă plăcut, dar nu prea reuşeşte.

Fecioara


Fecioara poate fi foarte rece şi calculată atunci când îşi propune, dar nu întotdeauna îi place de ea. Când are o dispoziţie proastă, îi e greu să treacă de ea, lucru care o face să fie şi mai iritată şi irascibilă. Ea face multe pentru prietenii şi familie ei, dar dacă nu se simte apreciată, îşi poate vărsa nervii asupra lor. Acest nativ acţionează de obicei aşa până când oamenii învaţă să o respecte mai mult.


Scorpion


Scoprionul tinde să fie răutăcios cu toate persoanele care nu se pot face faţă personalităţii sale puternice. Când se află într-o stare mai proastă, acestuia îi poate lua mult timp până să scape de ea. El poate să nu fie supărat pe tine, dar dacă îi ieşi în cale, îşi va vărsa mânia pe tine.

Capricorn


Capricornul tinde să urască totul şi pe toată lumea după un timp, ceea ce înseamnă că devine nepoliticos fără vreun motiv anume. El nu ştie întotdeauna când e rău şi cu siguranţă ceea ce face nu e intenţionat.
Dacă îl prinzi într-un moment foarte prost, el ar putea să încerce să te atace, chiar dacă ştie că e mai rău decât în mod normal.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod