cele mai invidioase zodii

Cele mai invidioase zodii. Nu se bucură niciodată pentru alţii!

Nefericirea ta le face fericite, iar viața lor este plină de resentimente!
Resentimentele au la bază un sentiment profund de nesiguranță și asta se întâmplă, de obicei, din cauza invidiei și geloziei. Treaba cu invidia este că nimeni nu recunoaște cu adevărat că este invidios, așa că identificarea motivelor pentru care o persoană poate avea astfel de izbucniri este uneori extrem de dificilă.

Resentimentele apar de regulă atunci când o persoană își dorește ce are o altă persoană. Ea nu poate fi fericită pentru succesul celorlalți, pentru că are impresia că dacă un lucru bun i se întâmplă altcuiva, atunci ea nu mai reprezintă nimic.


Oamenii plini de resentimente îți vor spune că îți doresc tot binele din lume, dar sunt doar vorbe. Ei așteaptă să eșuezi și să se hrănească cu nefericirea ta!

Balanță


Balanța are o problemă cu fericirea celorlalți, mai ales dacă își dorește în secret lucruri pe care aceștia le dețin. Balanța alege să îi judece și să le găsească nod în papură, în loc să caute să învețe metodele prin care aceștia reușesc să obțină tot ceea ce au și, dacă e moral, să le aplice la rândul ei.

Fecioară


Fecioara invidiază oamenii pentru aspectul fizic, relațiile, sănătatea sau averea lor.

Ea nu va fi niciodată fericită pentru o altă persoană pentru că e prea lipsită de încredere și toată lumea o frustrează.

Berbec


Berbecul nu tolerează fericirea altora. Deși ar dori să îi convingă pe toți că el e bine intenționat și plin de compasiune, adevărul este cu totul altul. El e invidios pe oricine are mai mult ca el. Nu va recunoaște niciodată că are această slăbiciune, ci va ieși în față pentru a te anunța că ceea ce faci nu e mare lucru. Îi place să distrugă fericirea altora.


Scorpion


Scorpionul are resentimente față de tot ceea ce nu poate controla. Dacă nu te conformezi planurilor lui, te va urî pentru că ești prea liber. Libertatea altuia este motiv de îngrijorare pentru el, întrucât înseamnă că s-ar putea să nu faci ceea ce spune și că nu i te vei supune.

Pești


Peștii folosesc orice scuză pe care o pot găsi pentru a avea resentimente, iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că sunt geloși pe toată lumea. Dacă ai o relație bună cu cineva, vor fi invidioși. Dacă arăți bine, te vor invidia. Peștii simt că nu meriți ceea ce ai.
În mintea lor, ei merită toate lucrurile bune!

Vărsător


Vărsătorul s-a născut gelos, așa că are în mod natural resentimente pentru oricine. El nu numai că este invidios, ci te privește cu ură pentru realizările tale. Vărsătorul nu se leagă de ceea ce nu are el, pur și simplu disprețuiește ceea ce ai tu!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod