Mireasă

Cele mai bune 3 zodii de femei cu care să te căsătoreşti

Semnul zodiacal poate dezvălui multe despre caracterul unei persoane, iar acest lucru poate fi de interes pentru cei care intenţionează să se căsătorească.
Iată cele 3 zodii de femei cu care merită să faci pasul cel mare. Vor fi nişte soţii excepţionale!

Rac


Femeile din zodia Rac au emoţii intense pentru partenerii lor. Dragostea pe care le-o poartă este necondiţionată şi vor face orice pentru persoana pe care o iubesc. Dacă eşti căsătorit cu o femeie Rac, înseamă că ai făcut alegerea potrivită. Această femeie te va face fericit!

Cu toate acestea, ele sunt predispuse la dramatizare, dar chiar dacă exagerează chiar şi cu cele mai banale lucruri, asta nu înseamnă nimic în comparaţie cu toate celelalte calităţi pe care le are.


Aceste femeie vor face orice pentru a avea o familie şi o casă confortabilă şi căldurooasă. În plus, sunt pricepute în bucătărie, ceea ce înseamnă că te vei bucura de mese delicioase în fiecare zi. Ele sunt mame dedicare şi iubitoare, iar copiii vor fi mereu pe locul întâi atunci când ei apar. De la soţul ei îşi doreşte dragoste şi onestitate!

Berbec


Femeia din această zodie este cea care face bărbaţii să cadă în genunchi în faţa ei. Este extrem de puternică şi hotărâtă şi va face orice pentru a-şi atinge obiectivele. Trebuie să fii un bărbat la fel de puternic ca şi ea dacă vrei ca flacăra iubirii să nu se stingă niciodată.
Ea aşteaptă să fie ajurarp de tine şi să o sprijini în tot ceea ce face. Dacă îi oferi acest lucru, atunci vei avea multe beneficii şi toată lumea vă va trata cu respect ca şi cuplu. Femeile din Berbec sunt capabile să-şi facă soţii mai puternici, mai responsabili şi mai demni de atenţie. Ele sunt cu picioarele pe pământ şi au aşteptări realiste de la oamenii din jurul lor.

Pe de altă parte, aceste femei sunt greu de cucerit, iar dacă reuşeşti acest lucrul, cu siguranţă ar trebui să fii conştient că ea crede în tine şi va face tot ce e nevoie pentru a scoate ce e mai bun din tine.


Femeile din această zodie sunt mame stricte, severe, dar care, pe de altă parte, cresc copii care vor fi lideri şi câştigători.

Femeia Berbec vrea ca soţul ei să aibă un caracter puternic şi să fie determinat, adică să îi semene.

Leu


Femeile din această zodie sunt puternice şi dure. Cu alte cuvinte, sunt războinice. Au o rezistenţă incredibilă şi au nevoie de cineva la fel de puternic ca şi ele. Ele nu se potrivesc cu bărbaţii obişnuiţi. Ele nu trebuie să facă nimic pentru a-şi seduce partenerii, aceştia pur şi simplu vor fi captivaţi de farmecul şi puterea lor.


Sunt parteneri loiali, dedicaţi şi vor face orice pentru soţii lor. Dragostea lor este foarte mare şi intensă, de fapt, nu există altă zodie care să iubească mai mult ca ea. Femeia Leu este imaginea clară a ceea ce înseamnă dragoste altruistă şi pură.

Ea nu se luptă ca o leoaică doar pentru partenerul ei, ci şi pentru copiii ei, de asemenea. E mereu acolo pentru ei, pregătită să facă orice e necesar pentru a-i proteja pe cei dragi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrea pe 20 Aug 2020, 02:17
    De ce

    Judeci mama copiilor tai! Un barbat de respecta accepta femeia lui cu toate defectele. Incearca sa afli ce este in spatele deciziilor gresite. Este frica de tine sau patul ca ai asteptari prea marit. Somn ca si in copilaria ei parintii ar fi putut sa o marcheze cu asteptari nerealiste?? Fiecare om se schimba cand este pregatit si nu fortat de altii. Sau este pt ca nu ii validezi calitatile si ea atunci Devine sceptica cu privire la ce calitati ai? Casnicia nu dureaza decat daca ambii parteneri fac din celalalt ceva mai bun dar acest lucru implica si rabdare si sacrificiu.

    0
    0

  • ion dinu pe 5 Apr 2017, 01:29
    casnicie

    eu sint scorpion ,,femeia mea e balanta ,,eu nascut la 27 octombrie 1970 -ea la 8 octombrie 1977,,sincer pina so iau nu am cunoscuto deloc ,,dar din 97 pina acum am avut numai probleme cu ea ,,ma inselat de multe ori !dar nicio data nu a recunoscut ,,-eu sint rom si intodeauna a jurat ,,dar eu stiu ca a fost fals ,ea a avut si are numai probleme cu sanatatea ,semn ca a jurat fals ,am vrut mereu sa o las dar mia fost mila de ea ,,ca nu are unde sa mearga ..dar daca mai pleaca undeva in strinatate la munca si da de altul ma mascareste ca pe dracu ,si cind se termina contractul se milogeste ca un copil mic sa o primesc inapoi ,,vine binenteles satula de toate ,,si jura asta ma infurie cel mai tare ..avem copii si ----si eu sint mai superstitios ,,si nas vrea ca acele juraminte sa cada pe copii,mereeu ii zic spune nu te mai jura ca daca ai facut ceva ai facut in tine tu tiai batut joc de tine singura ,nu mai jura ,recunoaste mergem la un preot ,sa nu pateasca dumnezeului copii ceva ,,si sti ca nuti fac nimic ,,,,,dar nu u pot sa o fac sa recunoasca deloc invatatima ce ar trebui sa fac va rog frumos...........................................

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod