Ce probleme riști să întâmpini cu copilul tău, în funcție de zodia lui

Fiecare copil are calități și defecte. Descoperă ce obiceiuri proaste poate avea copilul tău, în funcție de zodia lui și descoperă cum să le corectezi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Copilul Berbec are tendința de a se impacienta și de a acționa impulsiv atunci când lucrurile nu sunt așa cum ar vrea el.

Acest lucru presupune apariția unor probleme la locul de joacă, atunci când ceilalți copii nu vor să îi împrumute jucăriile lor. Ce înseamnă asta pentru părinți? Că trebuie să fie mai vigilenți când vine vorba de copilul lor care smulge lucrurile din mâinile altora.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În timp ce Taurii sunt cunoscuți ca fiind oameni fideli și responsabili, ei sunt, de asemenea, și foarte încăpățânați.

Drept urmare, copilul Taur are tendința de a nu se lăsa până nu obține ceea ce își dorește. Ca părinte, indiferent de ceea ce i-ai spune și cum ai aborda o situație, trebuie să fii pregătit pentru multă muncă de lămurire. De regulă, cel mic câștigă confruntarea.
 

Citește și: Ce își dorește și ce nevoi are copilul tău, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Unul dintre defectele copilului din zodia Gemeni este viclenia.

Ca părinte, trebuie să fii foarte atent la tot ce face sau spune. Își împinge sora când nu te uiți? Își dă seama unde ascunzi cadourile de Crăciun și aruncă o privire? Sau continuă să se joace în camera lui chiar și după ce l-ai pus la culcare? Posibilitățile sunt nesfârșite...

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca părinte de copil născut în zodia Rac, trebuie să fii pregătit pentru niște schimbări de dispoziție destul de serioase, mai ales dacă trece prea mult timp fără să doarmă sau să mănânce.

Extenuarea sau orice astfel de sentiment copleșitor presupune o mulțime de urcușuri și coborâșuri în ceea ce privește sentimentele lui. Din această cauză, starea de spirit a copilului Rac este foarte imprevizibilă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca părinte de copil născut în zodia Leu, trebuie să te pregătești pentru a-i face mereu curățenie în cameră.

Vei fi nevoit, pentru că el nu o va face niciodată, oricât de mult ai încerca să-l convingi sau să-l înveți. Da, Leul este, fără îndoială, cel mai masculin semn din întreg zodiacul, dar, de asemenea, e cunoscut și pentru că e încăpățânat și leneș uneori. Deci, dacă dormitorul lui e bursc curat, ai face bine să te uiți în dulapuri și sub pat. Șansele ca toate lucrurile lui să fie îndesate pe undeva pe acolo sunt extrem de mari.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Copilul născut în zodia Fecioară este, fără îndoială, perfecționist.

Asta înseamnă că e foarte inflexibil atunci când vine vorba de un plan deja făcut. Dacă vacanța se anulează sau dacă plouă și el voia să meargă la piscină, atunci trebuie să te pregătești pentru multe, multe lacrimi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Copilul născut în zodia Balanță este cunoscut pentru că uită aproape orice, fie că este vorba despre teme sau chiar de propriul cap.

Ca părinte, așteaptă-te la câteva apeluri panicate din partea profesorilor care te vor ruga să ai grijă să nu își mai uite prânzul, flautul sau că are un spectacol la școală în care joacă un rol important.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Copilul născut în zodia Scorpion are o latură destul de răzbunătoare.

Și, pentru ca lucrurile să fie și mai rele decât sunt deja, el este, de asemenea, un excelent planificator. Calcă-l pe coadă și pregătește-te pentru ce e mai rău. Nu e exclus să desfacă toate bananele din magazin dacă nu îi cumperi ce vrea sau să te trezești cu ciocolată în pantofi pentru că nu i-ai permis să se se joace în apă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai un copil născut în zodia Săgetător, nu te mira să primești un tratament tăcut din când în când.

Acest semn de foc este cunoscut în primul rând pentru optimismul său, dar, de asemenea, tinde să recurgă la tăcere atunci când e obligat să reacționeze într-o situație incomodă. El evită conflictul cu orice preț, chiar dacă asta înseamnă să te ignore o perioadă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai un copil născut în zodia Capricorn, trebuie să fii foarte atent/ă la starea lui de spirit.

Acest semn tinde să fie pesimist din naștere, așa că, dacă lucrurile nu merg așa cum își dorește, el devine destul de irascibil. Pregătește-te pentru o purtare inadecvată și cuvinte dure în care el nu crede neapărat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este adevărat că Vărsătorii sunt foarte amuzanți, dar, uneori, glumele lor pot fi pe seama altora și pot fi destul de sarcastice.

Ca părinte de copil născut în zodia Vărsător, trebuie să te asiguri că nu va sări calul atunci când aveți musafiri sau chiar și cu frații lui mai mici sau mai mari.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Copilul născut în zodia Pești este super energic și senin de obicei, dar, dacă se trezește cu fața la cearșaf, fii pregătit/ă!

Acesta are schimbări drastice de comportament dacă ceva nu îi convine, fiind foarte încordat și imposibil de îmblânzit.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod