Cât de romantic este, în funcţie de zodia lui

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul e un romantic riscant.

El nu ştie întotdeauna cum vei răspunde în faţa gesturilor sale romantice, însă le face oricum. Ar putea fi vorba de ceva din care să nu înţelegi nimic, dar ştii că atunci când o face nu vrea decât să te surprindă şi să te încânte. Este aventuros şi atât de entuziasmat încât chiar dacă eşuează, eşti fermecată că a încercat să facă ceva atât de unic în primul rând.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este un romantic tradiţioanl prin felul în care îşi exprimă dragostea prin lucruri frumoase, cum ar fi flori, artă şi mâncăruri.

El încearcă să seducă prin atingerea tuturor simţurilor tale, deoarece e foarte senzual şi impresionant. Este foarte probabil să îţi ofere un masaj corporal complet sau să te răsfeţe în orice mod cu putinţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E un romantic shakespearian.

Vrea să te convingă cu ajutorul cuvintelor lui. Nu trebuie să te surprindă dacă îţi scrie o melodie, o poezie sau chiar un mesaj romantic. Când voi doi sunteţi într-oo discuţie profundă sau doar vorbiţi, există o legătură a sufletelor şi sunteţi uniţi într-un mod foarte special. După cum a spus William Shakespeare, "Dragostea nu privește cu ochii, ci cu mintea". Cât de bine se potriveşte acestui bărbat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un romantic iubitor şi îţi arată că te iubeşte prin modul în care are grijă de tine.

El nu este un ticălos atunci când vine vorba de a-ţi ţine uşa pentru tine sau să îţi tragă scaunul pentru a te aşeza. El ştie că eşti pe deplin capabilă să o faci singură, dar acesta este modul său de a arăta cât de mult îi pasă de tine. El te respectă, dar trebuie să-şi exprime iubirea prin gesturi şi acţiuni de modă veche.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este un romantic eroic şi vrea să îţi arate că te iubeşte prin moduri îndrăzneţe şi curajoase.

Nu e vorba că vrea să fie salvarea ta, dar îţi arată că este acolo pentru tine întotdeauna şi gata să lupte pentru tine prin cele mai nobile căi. Dar ar putea, ar fi prinţul sau cavalerul tău în armură strălucitoare, dar mai mult ca sigur va încerca să facă tot ce poate pentru a te face fericită.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este un romantic care le ştie pe toate şi încearcă să te impresioneze cu priceperea lui intelectuală.

Ştie că eşti inteligentă, dar nu poate rezista tentaţiei de a încerca să te înveţe ceva sau de a-ţi arăta cât de deştept e el. Nu e grozav la flirt sau la romantism, astfel că cel mai bun lucru pe care îl poate face este să dovedească că este inteligent şi speră că vei fi impresionată de creierul său mare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este un romantic jucător.

El ştie exact ce trebuie să spună şi excelează la flirt. Dacă vrei să fii complimentată sau să primeşti un cadou scump, el ştie când să ţi le ofere. Este un jucător înnăscut cu siguranţă. Dar doar pentru că este fermecător şi cuceritor, asta nu înseamna că nu e sincer sau că nu te iubeşte nebuneşte, doar că poate nu eşti singura femeie din viaţa lui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este un romantic înfocat, dragostea lui nu e niciodată călduţă, ci arde.

Este pasional şi este eroul oricărui roman de dragoste, adică intens, complicat şi uşor periculos. Când iubeşte, profunzimea sentimentelor lor pot fi înfricoşătoare. Nu te juca cu inima lui sau vei sfârşi văzând mânia lui. Dragostea lui arde şi flacăra poate dura mai mult decât ţi-ai putea imagina.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este un romantic amuzant care încearcă să te câştige cu starea lui de spirit.

Dacă crezi că umorul nu a dus niciodată pe cineva în pat sau nu l-a făcut să se îndrăgostească, ai greşit. Umorul poate fi extrem de sexy, iar acest nativ îşi foloseşte abilitatea de a te face să râzi ca modalitate de a-ţi arăta dragostea şi de a te face să te îndrăgosteşti de el. Când eşti la pământ, el încearcă să te ridice cu ceva amuzant.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un romantic imprevizibil.

Îşi aminteşte toate satele importante şi aniversările, dar uneori te va surprinde cu flori doar pentru că e marţi sau că vii acasă şi a pregătit cina. N-ai crede niciodată că cineva atât de stabil şi de încredere ca el poate să fie capabil de atâtea surprize, dar el o face. Uneori vrea doar să facă ceva frumos pentru tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul e un romantic nesentimental.

Nu se simte confortabil să fie curajos atunci când vine vorba de iubire, aşa că îţi va arăta că te iubeşte prin moduri inovatoare şi unice. Problema este că nu e întotdeauna evident că e romantic. S-ar putea să nu crezi că a face o donaţie pentru o cauză umanitară e un gest romantic, dar pentru el este. El combină două lucruri pe care le iubeşte: ajutând la îmbunătăţirea lumii şi tu.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Acest nativ este un romantic plin de compasiune.

Cel mai bun mod de a-ţi arăta că te iubeşte este să fie acolo pentru tine, ascultându-te, oferindu-ţi sfaturi atunci când i le ceri şi sprijinindu-te. Ştii că poţi fi tu însăţi în preajma lui şi că te va iubi fără să te judece. El este sensibil la sentimentele tale pentru că ştie cum e. Încearcă să nu fie prea vulnerabil, dar uneori inima lui este prea deschisă şi trebuie să-şi exprime dragostea în cel mai bun mod prin care poate, direct şi onest.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod