Modul ciudat în care te porţi după o despărţire, în funcţie de zodia ta

Când ieşi dintr-o relaţie, te poţi trezi făcând lucruri destul de ciudate, lucruri spre care priveşti apoi şi te întrebi cum ai reuşit să le faci!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încerci să ai o relaţie cu unul dintre prietenii sau cu o rudă a fostului tău partener.

Nu există vreo logică pentru comportamentul tău. Crezi că dacă reuşeşti să faci sex cu cineva care are legătură cu fostul tău, acesta va alerga să îţi spună cât de uimitoare eşti sau încerci să îl faci să regrete că s-a despărţit de tine? Indiferent ce faci, nu este frumos să foloseşti pe cineva pentru a-ţi atinge scopul. O modalitate de a uita pe cineva este de a-l înlocui, dar cu cineva din afara razei lui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Devii emo şi începi să scrii poezii triste, proză sau cântece.

Este bine că vrei să îţi transformi sentimentele în ceva creativ şi dacă eşti inspirată să scrii ceva. Cu toate acestea, unele dintre scrierile tale de despărţire nu ar trebui să fie văzute de nimeni altcineva. Scrie-l, salvează-l pe care calculatorul tău şi aruncă-l într-un sertar. Dă-i puţin timp să vezi dacă într-adevăr a existat ceva real în ceea ce ai scris, priveşte-l când durerea a dispărut.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Răspândeşti zvonuri despre fostul tău.

Nu este bine să răspândeşti zvonuri şi bârfe despre fostul tău partener. Crezi că aşa poţi controla daunele şi poţi infleunţa modul în care cei din jurul tău te privesc, dar nu vei reuşi decât să arăţi ca un ticălos. Indiferent de ceea ce spui, majoritatea oamenilor oricum vor crede fie că ai fost înşelată, fie existau între voi diferenţe ireconciliabile. Nu te pui într-o lumină deloc bună dacă răspândeşti minciuni, daunele ar putea fi mult mai mari decât ai crede.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îi dai mesaje şi îl suni excesiv.

Refuzi să îi dai drumul şi vrei în mod constant să păstrezi legătura cu fostul partener. Este uşor de văzut că furia ta e motiv de îngrijorare. Dacă va avea nevoie să vorbească cu cineva, cu siguranţă nu o va face cu tine. Dacă vrei să rămâneşti prieteni, încă mai trebuie să treci printr-o perioadă de răgaz. Este jenant când trimiţi mesaj după mesaj şi nu şi se răspunde niciodată. Poate că nu îţi răspunde, dar mesajele pe care ţi le trimite sunt clare, nu îl mai contacta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Îi vei pune porecle răutăcioase fostului partener.

Tu crezi că e amuzant, dar poreclele răutăcioase la adresa lui sunt grave şi arătă că nu o duci prea bine. Să îi spui lui aşa e destul de rău, dar să le spui prietenilor şi familiei lui e şi mai grav. Foloseşte-ţi această creativitate pentru ceva care te poate face să te simţi mai bine. Scrie un roman despre relaţia ta, însă asigură-te să schimbi numele din poveste.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te schimbi radical.

Când relaţia ta s-a terminat, încerci să schimbi totul la tine, să faci lucrurile pe care nu le-ai fi făcut în mod normal şi să spui lucruri care sună ciudat din gura ta. Poate crezi că dacă eşti o persoană cu totul diferită, nu îţi va mai fi atât de rău, dar adevărul e că te ascunzi de tine. În cele din urmă, va trebui să te conformezi faptului că ruptura ţi-a schimbat viaţ, dar nu în modul complet fals pe îl încerci tu.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Exagerezi în tot.

În mod normal, tu eşti o persoană care se străduieşte să trăiască în echilibru, dar dacă treci printr-o despărţire, devii alt om. Vei face orice pentru a scăpa de suferinţă. Bei prea mult, mănânci prea mult, petreci prea mult, faci totul în exces cu excepţia faptului că ai grijă de tine însăţi. Toată ostilitatea asta te face să te simţi mai rău, nu mai bine aşa cum ai fi crezut. Ce zici dacă ai bea multă apă în loc de alcool sau de a renunţa la petreceri în favoarea întâlnirilor cu prietenii în care să le spui cum te simţi?

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Schimbi lenjeriile de pat.

Nu, nu doar speli lenjeriile de pat, le elimini, le arunci la gunoi şi cumperi altele noi. Orice lucru de care s-a bucurat în trecut fostul tău partener este aruncat din casa ta, la fel cum speri să reuşeşti şi cu inima şi mintea ta. Faci un ritual din a scăpa de orice urmă de-a lui, ca şi cum casa ta ar fi scena unei crime. Ai grijă atunci când arzi fotografiile cu voi, dacă nu vrei să îţi ia foc întreaga casă din cauza furiei tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te izolezi.

Tu, călătorul şi aventurierul, mergi împotriva a ceea ce te reprezintă când treci printr-o despărţire şi parcă paralizezi. Abia dacă mai ieşi din casă. Dacă nu lucrezi de acasă, te vei îmbolnăvi. Vei face tot ce poţi pentru a te retrage din lume şi de a obţine confort din rutină şi lucrurile care îţi sunt familiare. Prietenii şi familia ta vor avea probleme în a te recunoaşte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îi înapoiezi în mod dramatic lucrurile care îi aparţin.

Strângi tot ce ţi-a dăruit şi toate lucrurile care le-a lăsat la tine, dar faci şi un mare spectacol atunci când i le dai înapoi. Vrei să-l răneşti cum poţi şi crezi că dacă îi dai ploverul tăiat în bucăţi îl vei face să sufere. Problema este că te vei răni mai mult pe tine şi vei regreta că i-ai înapoiat unele obiecte. Dacă eşti norocoasă, poţi face pe cineva să ţi le recupereze, dacă nu, vei regreta că ai fost atât de impulsivă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vrei să rămâi prietenă cu prietenii lui.

Vei justifica invitarea la o întâlnire a prietenului cel mai bun al fostului tău prin a-i spune că l-ai plăcut întotdeauna şi că nu vrei să îl pierzi acumk când relaţia s-a terminat. Adevărul este că vrei doar ca el să îi spună fostului partener cât de uimitoare eşti şi cât de bine se distrează cu tine. În lumea ta diabolică, prietenii săi îţi vor ţine partea şi se vor întoarce împotriva lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi creezi un profil fals şi îţi agăţi fostul partener.

Acest lucru rareori funcţioneză, mai ales dacă motivele tale sunt discutabile. Crezi că ştii ce vrea de la o femeie şi aşa creezi un profil prin care crezi că îl vei atrage. Odată ce o faci, devii simbolul prietenei sale ideale. Ce se întâmplă atunci când te prinde cu minciuna? Te-ai gândit şi la consecinţele acţiunilor tale? Acest lucru este cu adevărat important pentru tine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod