Care este cel mai ciudat lucru în care crezi, în funcţie de zodia ta

Fiecare semn zodical are o înclinaţie spre un anumit mod de gândire şi percepere a Universului, ceea ce îl face să creadă în lucruri diferite faţă de celelalte!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Corectitudine.

Curajosul Berbec crede în lupta pentru dreptate şi susţine cauzele celor slabi şi neajutoraţi. Berbecul crede cu tărie în principiul justiţiei, iar oamenii născuţi sub acest semn sunt persistenţi şi de neclintit atunci când vine vorba de a se asigura că toată lumea este tratată corect. Ar merge până în pânzele albe pentru cineva căruia i s-a produs o nedreptate şi nu suportă să stea pe tuşă prinvind un show grotesc. Atât cât poate, el vrea să schimbe lucrurile. 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viaţa de după moarte.

Taurul este semn de pâmânt, deci este o persoană realistă care se hrăneşte cu micile plăceri ale acestei vieţi. Taurul se bazează pe convingerea că ceea ce se află dincolo de moarte este fie fericire drept răsplată pentru faptele bune pe care le-a făcut în această viaţă, fie o pedeapsă veşnică pentru tot ce a făcut rău. Poate de aceea e atât de concentrat să dea tot ce are el mai bun în această viaţă. 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Răzbunare.

Gemenii îşi pot canaliza marile lor rezervoare de energie nemărginită fie către îndeplinirea unor sarcini importante, fie asupra distrugerii. Dualitatea lor îi face să aibă o forţă care nu poate fi ignorată şi cu ajutorul căreia se poate autodepăşi sau poate răzbuna greşelile şi nedreptăţile care i s-au făcut. Nimic nu rămâne neplătit!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Karma.

Racul este simbolul familiei, deci este grijuliu şi adânc înrădăcinat în ceea ce priveşte relaţiile cu persoanele pe care le iubeşte. În timp ce este caracterizat de compasiune şi grijă, uneori poate deveni competitiv şi foarte sensibil la critici. El crede că o revenire bună nu poate trece neobservată şi că oamenii care îi fac rău vor primi într-o bună zi ceea ce merită. Crede în justiţia divină.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste.

Leul este o persoană dramatică care îşi pune inima pe tavă. Pasiunea nemărginită pe care o depune în toate activităţile în care se implică îl face să ajungă în lumina reflectoarelor de fiecare dată, iar sinceritatea lui este molipsitoare. Leul crede în dragoste pentru că aceasta îl inspiră, îl face să se simtă curat şi onest, trăsături pe care le caută dintotdeauna.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Adevărata fericire.

Primul lucru la care te gândeşti atunci când vine vorba de o Fecioară nu este fericirea adevărată, ci nopţile petrecute muncind în continuu. Cu toate acestea, Fecioara ajută oamenii şi munceşte din greu în tot ceea ce face pentru a-şi asigura bunăstarea atât ei, cât şi celor din jur. Toate acestea au scopul de a găsi fericirea adevărată prin contribuţiile pe care le aduce ea lumii.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pace în lume.

Balanţa este o persoană foarte diplomată, calmând situaţiile tensionate extrem de uşor. Îi place să aducă oamenii împreună, să îi unească şi să creeze o atmosferă armonioasă. Speră că începând cu aceste lucruri mici ea poate influenţa lumea în bine şi o poate face un loc mai bun pentru toţi cei care urmează după ea. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Reîncarnare.

Intensitatea Scorpionului este o trăsătură renumită, el îmbrăţişând sentimente complexe şi întunecate de care oamenii fug de obicei, găsindu-şi confortul în mister. Scorpionul este, de asemenea, semnul vieţii, al morţii şi al renaşterii, dar care în cele din urmă el depăşeşte nivelul pământesc. 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Supranaturalul.

Săgetătorul este mereu deschis la experienţe noi şi e într-o permanentă căutare de cunoaştere în scopul de a-şi stinge setea de noutate. El are o minte deschisă în ceea ce priveşte fantomele şi incidentele supranaturale şi e de luat în considerare posibilitatea că el crede că spiritele bântuie după moarte. Acest mod de gândire este dat de faptul că este într-o continuă explorare şi că mereu descoperă lucruri inedite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Extratereştrii.

Capricornul este una dintre cele mai harnice şi responsabile zodii, îndeplinindu-şi îndatoririle dându-şi toată silinţa. E un semn foarte organizat şi logic, dar nu exclude posibilitatea existenţei unor alte fiinţe care ar putea oferi oamenilor un vast rezervor de cunoştinţe şi care i-ar putea învăţa cum să facă lucrurile potrivite pentru o schimbare. Poate că el îşi doreşte această schimbare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Prietenie.

Vărsătorul este un geniu creativ care aduce noutate în lume şi care este, de asemenea, o persoană umanitară care conduce mişcările sociale pentru dreptate, asigurându-se ca nimeni să nu fie batjocorit sau să nu rămână în urmă. El crede că dacă sunt uniţi, oamenii pot realiza tot ce îşi pun în minte şi vor avea numeroase beneficii fizice, mentale, sociale şi sentimentale datorită relaţiilor de prietenie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Libertate.

Peştii sunt cunoscuţi ca fiind persoane sensibile, iar capacitatea lor de sacrificiuîn scopul de a-i ajuta pe alţii este de neegalat printre alte semne. Ei apreciază importanţa libertăţii de exprimare şi le oferă celorlalţi posibilitatea de a fi oricine îşi doresc ei să fie. Aşa cum se simt ei de liberi ar vrea să se simtă şi cei din jur, şi nimeni să nu fie constrâns.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod