Astrologie: De ce îți este greu să îți oferi iubire, în funcție de zodie

Astrologie: De ce îți este greu să îți oferi iubire, în funcție de zodie

Iubirea de sine este cheia către o viață fericită. Dacă îți dorești să ai parte de împlinire și fericire, nu uita că totul pornește de la tine.
De la modul in care te privesti si de la afectiunea pe care esti dornica sa ti-o oferi. Pentru ca nimic nu este sigur in relatia cu alti oameni, de ce nu incepi sa iti oferi tie insati siguranta?

Inainte sa ceri altor oameni sa fie buni cu tine, invata sa aduci bunatatea in viata ta. Cu fiecare gest pe care il faci poti fi mai fericita. Cu fiecare actiune in care te implici poti fi mai fericita. Totul depinde doar de tine si de modul in care alegi sa iti traiesti viata.

Si… oricat de greu este de crezut, astrele au si ele o contributie.

Stiai ca zodia in care te-ai nascut are o influenta asupra felului in care te privesti?

Te invit sa descoperi in randurile ce urmeaza cateva raspunsuri despre tine.

Berbec

Faci confuzie intre increderea in sine si iubirea de sine.
Cu toate acestea, poti sa iti oferi iubire. Indiferent cat de mare este uneori nesiguranta pe care o ai, poti sa iti pretuiesti sentimentele. Sa te pui pe primul plan si sa fii mai buna cu tine.

Taur

La tine totul porneste de la lipsa de incredere pe care o ai. Focusul tau este deseori asupra greselilor pe care le faci, nu asupra rezultatelor bune pe care le obtii. Iti este greu sa iti oferi iubire din simplul motiv ca esti prea aspra cu tine.

Gemeni

Consideri ca orice situatie prin care treci este numai din vina ta.
Deseori simti ca ai fi putut face mai multe lucruri, iar din aceasta cauza nu te concentrezi asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante. Tinzi sa pierzi controlul in momentul in care lucrurile evolueaza rapid.

Rac

Acorzi prea multa atentie oamenilor si tinzi sa-i crezi pe cuvant, mai ales atunci cand nu au o parere buna despre tine. Daca te intrebi de ce iti este greu sa iti oferi iubire, acesta este raspunsul. Este timpul sa uiti de gura lumii si sa fii mai atenta la lucrurile care te fac fericita.

Leu

Singura greseala pe care o faci este aceea ca ai o inima prea mare, iar din acest motiv ai tendinta sa acorzi prea multe sanse unor persoane care nu iti merita atentia.
Daca vrei sa iti oferi mai multa iubire, incepe prin a elimina din oamenii toxici. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod