8 septembrie. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Scorpion va avea şansa de a ieşi dintr-o încurcătură cu ajutorul unui coleg de la care nu se aştepta
Berbec

Sentimentele tale sunt din ce in ce mai confuze, iar relatia cu partenerul se degradeaza pe zi ce trece. E posibil sa fi tentata sa il inseli, insa asa iti vei crea mai mult rau decat bine.

Taur

Incearca sa aduci echilibrul in viata ta si sa renunti la gandurile negativiste. Daca te ingrijorezi din orice fara sa ai un motiv real, e posibil sa ti-l creezi singura.

Gemeni

Astazi ai sansa de a invata lucruri noi de la persoane pe care abia le-ai cunoscut, insa doar daca iti doresti acest lucru. Este foarte important sa profiti de oportunitatile care ti se ofera!

Rac

Dedica-ti aceasta zi pentru a-ti pune ordine in ganduri, si nu actiona impulsiv.
Astazi si in perioada imediat urmatoare ai face bine sa te ocupi de planuri.

Leu

Nu lua decizii pripite astazi, deoarece astrele iti recomanda prudenta maxima. Incearca sa fii cat de discreta poti, si sa lasi vietile altora deoparte! 

Fecioară

Firea ta sensibila devine astazi subiectul unor controverse in familie. Incerca sa lasi comentariile rautacioase deoparte si sa-ti vezi doar interesul propriu.

Balanţă

Nativele din Balanta s-au obisnuit sa minta cam mult in ultima perioada, insa partenerii lor de viata incep sa isi dea seama astazi.
Atat timp cat nu este vorba de nimic grav, greselile le vor fi iertate.

Scorpion

Unele ganduri pesimiste iti pot influenta in mod negativ planurile. Astazi ai ocazia de a te salva cu ajutorul interventiei unui coleg de la care nu te asteptai.

Săgetător

Nesiguranta si ezitarea te vor urmari pe parcursul intregii zile. Exista riscul ca din cauza unui comportament nepotrivit din partea ta, sa te alegi cu cativa dusmani.

Capricorn

Iti place sa actionezi riscant, insa de data aceasta nu vei avea succes.
Este foarte important sa scapi de obsesia castigului, si sa inveti sa fii mai modesta.

Vărsător

Relatia ta tinde sa treaca la urmatorul nivel, dar tu nu esti inca pregatita pentru a face acest pas. Nu te ingrijora, viitorul tau va fi frumos indiferent de hotararile luate.

Peşti

Incearca sa te gandesti mai mult la tine, si mai putin la cei din jurul tau. In ultima perioada te-ai cam neglijat, iar asta se reflecta in aspectul tau fizic. Fa o schimbare!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod