5 zodii de femei care aleg să se supună bărbatului

În relațiile romantice, există două tipuri de oameni: cei cărora le place să preia controlul asupra planurilor și situațiilor și cei care preferă să facă un pas în spate și să li se supună.

În astrologie, există anumite semne zodiacale care știu exact ce vor în dragoste și asta prespune să renunțe la puterea lor și să lase persoana de lângă ele să preia conducerea. Și nu este vorba despre lucrurile care se petrec în dormitor, ci mai degrabă despre aspectele de zi cu zi din viața de cuplu.

Citește și: Zodiile care se urăsc de moarte. Nu se vor înțelege niciodată!
 

Astrologia ne poate spune multe despre cum se comportă oamenii în relații


Ținând cont de zodia lor, putem evalua cât de supuse sau dominate sunt femeile în relații. Următoarele zodii de femei sunt cele mai predispuse de a afișa trăsături de supunere care demonstrează că dorința lor este de a fi ascultătoare și amabile față de partenerul lor. Și nu, nu este vorba că sunt slabe, ci sunt chiar puternice, deoarece sunt suficient de sigure pe ele astfel încât să renunțe la control și să îi ofere celuilalt ce își dorește.

5 zodii de femei care aleg să se supună bărbatului


Taur


Când vine vorba de relații, femeile Taur nu sunt la fel de dominante ca alte semne zodiacale. Ele preferă să se delecteze cu luxurile pe care le oferă relațiile, atât plăceri materiale, cât și plăceri emoționale.


Desigur, acest lucru nu înseamnă că femeile Taur nu sunt puternice, pentru că sunt. În schimb, acest lucru înseamnă că preferă să fie pasive în relație și să permită partenerului să dețină controlul asupra planurilor și situațiilor, cum ar fi unde ar dori să mănânce în oraș sau când ar trebui să plece la un eveniment.

Sunt incredibil de răbdătoare și acceptă să-și aștepte partenerul.

Gemeni


Fiecare femeie din zodia Gemeni urăște să ia decizii, mai ales în relații. Drept urmare, vei vedea rareori o femeie Gemeni care să joace rolul dominant în cuplu.

Ele se adaptează cu ușurință și sunt foarte împăciuitoare, așa că acordă încredere maximă partenerilor lor pentru a lua cele mai importante decizii.

De fapt, faptul că sunt supuse în relație ajută la reducerea stresului, nervozității și anxietății.



Cu toate acestea, Gemenii au două fețe și pot fi cei dominanți ocazional.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară


Femeia din zodia Fecioară este destul de timidă, ceea ce contribuie la alegerea de a fi cea pasivă într-o relație. O femeie Fecioară este extrem de critică față de sine, așa că poate prefera ca partenerul ei să controleze diferite aspecte ale relației, deoarece simte că el este mai bun decât ea.

De asemenea, femeile Fecioară au tendința de a fi supuse și deoarece cred că acesta este cel mai bun mod de a-și arăta loialitatea și bunătatea față de partener. Indiferent de situație, o femeie Fecioară nu își depășește limitele și preferă să rămână pe margine.


Balanță


Balanțele se concentreză pe ideea de corectitudine și, poate, egalitate. Deoarece femeile din această zodie sunt foarte diplomate și elegante, vor permite partenerilor lor să preia rolul dominant pentru o perioadă de timp și să-și aștepte cu răbdare rândul ca ele să preia controlul.

Deși este posibil să nu prefere întotdeauna rolul supus în relație, poți fi sigur/ă că vor ceda de bunăvoie puterea partenerului în numeroase ocazii.

Pești


Femeilor din zodia Pești le place ideea de a-și ajuta partenerii să se simtă puternici și iubiți. A le permite acestora să ia cele mai importante decizii sau să facă alegeri nesimnificate poate fi modalitatea unei femei Pești de a-i spune partenerului că îl iubește.

Deoarece femeile Pești sunt dezinteresate și pline de compasiune, vor vrea să-și mulțumească partenerul în orice mod cu putință, atât emoțional, cât și fizic.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod