5 zodii care iubesc mancarea

5 zodii care iubesc mâncarea la nebunie. Sunt extrem de gurmande!

Ai putea fi descrisă drept o persoană gurmandă? Ești unul dintre semnele zodicale care nu se mulțumește niciodată cu ce are în farfurie sau ești unul care savurează fiecare gură de mâncare?
Astrologia ne poate spune multe lucruri despre noi, inclusiv care sunt semnele zodicale care iubesc efectiv mâncarea.

Pentru mulți dintre noi, mâncarea este mai mult decât hrană, este o obsesie. Putem avea o cină consistentă și totuși să nu ne simțim prea plini pentru desert.

Dar, când mâncarea devine prea importantă și nu este doar o chestiune de supraviețuire, atunci devine nesănătoasă pentru noi. Mulți oameni suferă de dependențe alimentare și nici măcar nu știu asta. Când mâncarea pe care o consumi este dăunătoare pentru sănătatea ta și totuși continui să o faci sau când te intersează mai mult ce ai în farfurie decât oamenii care sunt la masă cu tine, atunci nu mai ești doar pofticios, ești lacom.

Uneori, când oamenii iubesc mâncarea prea mult, se rușinează de asta și o fac în secret.


Mâncăm pentru a trăi, nu trăim pentru a mânca!


Dependența de mâncare este o afecțiune foarte gravă. Trebuie să existe un echilibru în care să ne putem bucura de mâncare și totuși să nu ne facem rău prin excesul de îngăduință.

5 zodii care iubesc mâncarea la nebunie:


Taur


Taurul are tendința de a pune prea mult accent pe mâncare. Vor comenta cum arată, cum miroase sau ce gust are. Gândește fiecare masă și nu este ceva neobișnuit pentru el să intre pe site-urile restaurantelor pentru a verifica meniul și pentru a alege ce o să-și comande cu câteva ore înainte de a ajunge acolo.

Taurul nu vrea să rateze nimic când vine vorba de ultimele tendințe în materie de mâncare și, atunci când comandă greșit și primește ceva ce se dovedește a nu fi delicios, va regreta și se va simți ca și cum ar fi irosit o masă.

Citește și: Care este scopul tău în viață, în funcție de zodia în care te-ai născut

Balanță


Balanța încearcă să aibă o rutină pentru mesele ei, știe orele de bază pentru micul dejun, prânz și cină, dar nu le poate respecta. Ar putea lua un mic dejun dublu și apoi nimic până la cină sau va mânca pe tot parcursul zilei, atunci când îi vine.

Adoră gustările și, dacă are poftă de ceva, nu contează dacă este aproape ora mesei și își va strica pofta de mâncare sau dacă este miezul nopții. Va obține ce vrea, când vrea.

Pești


Peștii folosesc adesea mâncarea ca o modalitate de a se simți mai bine și au o listă lungă de alimente pe care le adoră. Dacă suferă, tind să mănânce până se simt mai bine.

Peștii sunt dispuși să încerce noi tipuri de mâncăruri, din diferite zone și culturi ale lumii, dar adoră cu adevărat mâncarea stradală.

Când mănâncă, o fac de obicei pe fond nervos sau de stres. Starea lor de spirit este strâns legată de mâncare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Leu


Leului îi place mâncarea, dar ceea ce îi place cu adevărat este să consume mâncare scumpă și pregătită de bucătari excelenți. Leul nu este fan fast-food sau chipsuri, el nu mănâncă inconștient, ci vrea o experiență culinară.

Leul își dorește un decor frumos, un personal bine instruit, un meniu luxos pregătit de un bucătar priceput și un vin fin. Leul nu mănâncă prea des acasă, cu excepția cazului în care găzduiește o cină fabuloasă, în care se poate răsfăța atât pe el însuși, cât și pe oaspeții lui.

Berbec


Berbecului îi plac aventurile, iar asta include și aventurile culinare. Dacă există un restaurant care servește ceva inedit, este primul care face o rezervare.



El nu este pretențios și adoră să încerce tot felul de alimente inedite. Ceea de nu-și dorește este să consume tot timpul aceleași feluri de mâncare și, uneori, va experimenta singur. Berbecul are un apetit imens pentru tot ceea ce viața are de oferit.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod