zodii de femei care iti pot fura iubitul

4 zodii de femei care îți pot fura iubitul/soțul

Există unele zodii de femei care nu pot sta departe de bărbatul altcuiva. Află care sunt și ce poți face pentru a le îndepărta!

De ce ar vrea cineva să-ți fure iubitul sau soțul? Ei bine, răspunsul depinde de mai multe lucruri. S-ar putea să fie geloase pe tine și vor să aibă ceea ce ai tu sau pur și simplu nu au niciun fel de conștiință care să le împiedice să facă ceva atât de imoral.

Citește și: Zodiile și promisiunile. Află pe cine te poți baza!

În cele din urmă, a fura partenerul cuiva este un act conștient și, așa cum este în dragoste, este nevoie de doi pentru această mișcare. Așadar, reține, dacă cineva îți fură partenerul, este și pentru că el a permis acest lucru.

  • Iată zodiile care îți vor fura iubitul/soțul fără să se simtă vinovate vreo clipă:

 

 

Berbec


Femeia Berbec nu are conștiință atunci când vine vorba de dragoste. Dacă i se pune pata pe cineva, acel cineva va fi al ei.

Este o mărturie excelentă a puterii sale de manifestare. Ea trebuie să obțină ceea ce își dorește chiar și în detrimentul fericirii altcuiva.

Femeia Berbec este în vârful topului atunci când vine vorba de a fura bărbatul altcuiva. Puterea sa de seducție este extrem de mare, dar la fel și puterea de a provoca alora durere. Deși este admirabil să aibă o astfel de atitudine, în unele situații e imoral să o folosească. Oricum, totul se va întoarce împotriva ei la un moment dat.

Vărsător


Femeia Vărsător tinde să fie puternică și tăcută. Extrem de creativă, ea complotează și planifică în culise și, cu fiecare zâmbet și demonstrație de sprijin pe care ți le oferă, ea ascunde în spate un plan pe care nimeni nu-l poate anticipa.



Dacă ai un partener sau îți place de cineva, urmărește cu atenție femeia Vărsător, mai ales dacă o vezi flirtând sau având gesturi suspecte față de persoana respectivă. Altfel, s-ar putea să afli la un moment dat prea multe lucruri șocante!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Leu


Femeia Leu obține ceea ce își dorește și rareori stă și așteaptă ca lucrurile să vină la ea. Ea are mult prea multă încredere în ea și știe că nu va da greș. Deci, dacă vrea cu adevărat ceva sau pe cineva, precum iubitul sau soțul tău, va face tot ce îi stă în putință pentru a-l avea.



Când planul diabolic îi va reuși, va fi atât de mândră de propria sa putere și de abilitatea de a câștiga, încât nici nu îi va păsa de sentimentele tale și nu va avea nici un strop de compasiune față de tine. S-ar putea să regrete mai târziu, dar răul e deja făcut. Când conștiința sa va intra în joc, se va simți vinovată, însă fapta murdară nu mai poate fi ștearsă.

Rac


Femeia Rac nu stârnește nici cea mai mică bănuială că ar putea fi o spărgătoare de case. Ei bine, este. Ea este extrem de geloasă și nu e o persoană în care poți avea încredere. Dacă în mod normal ar putea fi o prietenă excelentă, atunci când vine vorba de dragoste ea se transformă total.

Să nu te mire dacă prietena ta din zodia Rac îți va fura iubitul sau soțul la un moment dat.

Ea vrea și poate să facă acest lucru. Cu puterea ei de seducție știe exact cum să-i atragă pe cei pe care a pus ochii. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod