Decepţie amoroasă

4 zodii care te vor părăsi într-o secundă pentru ceva mai bun

Caracteristicile semnului zodiacal pot spune multe despre felul în care un bărbat se raportează la persoana iubită.
Dacă unii sunt parteneri grozavi şi nu ţi-ar face niciodată rău, alţii cu siguranţă te pot părăsi fără să mai stea pe gânduri atunci când găsesc ceva mai bun.

Aminteşte-ţi că ai calităţi umitoare care ar face pe oricine să îţi cadă la picioare. Dar chiar şi aşa, există riscul să dai de persoane care nu se vor uita în spate atunci când decid să se despartă de tine.

Iată 4 zodii care te vor părăsi într-o secundă pentru ceva mai bun:

Gemeni


Gemenii sunt atenţi şi inteligenţi, dar sunt personalitatea lor este duală. Poate fi dificil la început pentru aceşti nativi să ia o decizie, dar apoi, cel mai probabil, se va răzgândi pe traseu.
Dacă eşti îndrăgostită de un Geamăn, ai face bine să fii spontană. Gemenii iubesc să fie stimulaţi mental, aşa că nu îţi fie teamă să discuţi cu ei teme interesante sau neobişnuite. Dacă te joci cu natura lor nestatornică şi curioasă, ai mai multe şanse de a rămâne în relaţie.

Berbec


Berbecul este aventuros şi o personalitate puternică. Un Berbec se distrează, se bucură de lumina reflectoarelor sau se implică în conversaţii profunde şi intense. Ei simt lucrurile profund, dar au tendinţa de a se stinge la fel de repede cum s-au şi aprins.
Sunt persoane loiale prin natura lor, dar această loialitate nu e oferită prea uşor şi prea repede. Trebuie să îi câştigi interesul şi acest lucru poate dura mult timp. Mulţi oameni vor renunţa la încercarea de a câştiga un Berbec, dar dacă nu te dai bătută, va conta pentru el.

Fecioară


Fecioara e tradiţională şi loială, dar şi foarte independentă şi fermă. Ea este perfecţionistă şi preferă să facă lucrurile de una singură. Ea nu are nevoie de nimeni să se simtă confortabil. Dacă o Fecioară simte că partenerul ei îi stă în cale şi o împiedică să îşi trăiască viaţa exact aşa cum alege, e foarte probabil să se îndepărteze.
Dacă îi demonstrezi că nu eşti intimidată de independenţa ei şi nu vei fi o piedică în atingerea ţelurilor sale, atunci ea se va putea relaxa şi îţi va da şansa pe care o meriţi.

Scorpion


Scorpionul are sentimente profunde, dar e foarte conştient de sine şi ştie ce vrea într-o relaţie. El poate vedea iniţial o imagine a ceea ce îşi doreşte, dar pe parcurs ce te cunoaşte ar putea să realizeze că s-a înşelat şi nu va ezita să plece. Ar putea fi, totuşi, mai dispus decât celelale zodii să îţi dea o a doua şansă.
Arată-i că ai mai multe calităţi interesante decât şi-a imaginat vreodată!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod