Nepăsare

6 zodii care pretind că nu le pasă, dar nu e deloc aşa

Chiar dacă vor să arate că nu sunt afectate şi nu le pasă de nimic, unele zodii se macină în interiorul lor mai mult decât ai crede.
Pe cât de rigide sunt la suprafaţă, pe atât de sensibile sunt în interior. Unele zodii nu vor arată niciodată că sunt rănite sau că le e milă, ci din contră, vor face tot posibilul să ascundă acest lucru. Să pară dure e o modalitate de a fugi de problemele reale din jurul lor, dar asta nu înseamnă că nu văd crudul adevăr şi nu suferă.

Din fericire, astrologia poate fi un ghid bun pentru a descoperi oamenii care nu îşi arată adevărata faţă. Acest lucru nu e neapărat unul rău, pentru că le ajută să dea piept mai uşor cu realitatea dură în care trăiesc. Aceste persoane îşi ridică zidurile atunci când lucrurile devin prea ciudate sau nebuneşti, dar sunt ei atât de hotărâţi şi se simt atât de confortabil precum arată?

Unora le place să se prefacă că sunt lipsiţi de griji, când, de fapt, sunt la fel de stresaţi şi îngrijoraţi ca ceilalţi.


Iată care sunt semnele zodiacale care pretind că nu le pasă, dar, de fapt, o fac:

Berbec


Pentru că e foarte mândru, Berbecul vrea să fie perceput ca fiind cea mai rezistentă persoană din grupurile sale şi din lume, dacă s-ar putea. Deşi are multe griji pe cap, el va încercă să pară calm şi adunat întotdeauna. El nu are niciun motiv să facă acest lucru decât acela de a te impresiona. E aproape imposibil pentru el să nu îi pese, dar se preface că nu...de dragul tău.

Taur


Taurul se îndepărtează de probleme ca şi cum acestea nici nu ar exista. Adevărul din spatele acestui lucru este că, dacă începe să îi pese prea mult de ceva sau de cineva, se gândeşte că va sfârşi rănit sau dezamăgit.
De aceea, cea mai bună soluţie pentru el este să se retragă înainte de a suferi. Este metoda lui de autoapărare în faţa greutăţilor vieţii şi a răutăţilor lumii.

Rac


Racului îi pasă, dar nu suficient de mult încât să aibă grijă de ceva sau de cineva care îi va provoca în cele din urmă dureri mintale. Şi el ştie cel mai bine ce face. El poate fi amabil şi empatic, dar grija lui poate deveni neproductivă, iar Racul doreşte să fie productiv mai mult decât orice. El acţionează raţional şi nu ghidat de sentimente.

Balanţă


Nimeni nu este mai neliniştit şi anxios decât o Balanţa. De aceea, acesteia îi este foarte uşor să se încuie în maşină în momentul în care simte că ceva sau cineva se apropie de ea şi o poate perturba.
Balanţa este un semn foarte sensibil. Îi pasă foarte mult de lucrurile banale şi se consumă în mare parte de lucrurile care nu contează cu adevărat. Datorită experienţelor prin care a trecut de-a lungul vieţii, ştie când să spună nu grijii şi ştie cum să pretindă că nu îi pasă. Este expertă în asta!

Fecioara


Fecioara are tendinţa de a exagera şi de a despica firul în patru întotdeauna. În timp ce acest lucru poate părea neproductiv pentru unii, pe ea o ajută să vadă de ce anume nu ar trebui să îi pese şi cui să nu îi acorde atenţie. Dacă ceva o face să fie prea anxioasă, ea ştie să ignore acel lucru. Fecioarei îi pasă, dar ar face orice să arate că nu.

Capricorn


Capricornului chiar nu îi pasă, pentru că aşa şi-a propus el. Sau, dacă i-a păsat, nu te-a lăsat niciodată să ştii acest lucru.
Lui îi place să arate în mod evident că nu îi pasă: de tine, de acel lucru, de orice. E genul de persoană careia dacă îi ceri ajutorul îţi va întoarce spatele, pentru că altfel ar părea sensibilă şi vulnerabilă. Nu ar vrea să ajungă niciodată în poziţia de a-şi strica imaginea de om dur, indiferent şi puternic.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod