Burger de somon

Un burger delicios nu înseamnă numai carne de vită consistentă. Savurează un burger de somon de 5 stele simplu de pregătit...

Chef Paul Siserman vă recomandă Ostropel cu inimi de curcan

Tocmai am celebrat Măcinicii, sărbătoare considerată popular începutul Anului Agrar, altfel spus ultima zi a Babei Dochia,...

Raţă cu sos de ciocolată

Raţă cu sos de ciocolată

O reţetă foarte simplă şi gustoasă, care trebuie încercată!

Chef Paul Siserman vă propune Pulpă de curcan cu castane prăjite

Castana poate fi numită “prințesă”. În primul rând, pentru că acest copac este considerat regele pădurii – castanul...

Chef Paul Siserman vă recomandă Paella cu caracatiță, pui și chorizo

Nu știu câți dintre voi ați vizitat Valencia. Cei care ați făcut-o, cu siguranță păstrați încă vie amintirea unui...

Chef Paul Siserman vă recomandă Tortelloni cu ricotta, spanac, hering afumat și migdale

La început de februarie, luna în care celebrăm iubirea, vă propun să intrăm în bucataria italiană și să gătim...

Chef Paul Siserman recomandă Salată de creveți cu calamari și sos de Liguria

Regiunea Liguria, casa Cinque Terre, Portofino și Genova, este și gazda unora dintre cele mai bune preparate culinare din Italia...

Chef Paul Siserman recomandă: Supa cremă de dovleac cu crutoane și seminţe de dovleac

Dovleacul nu a avut dintotdeauna aspectul și gustul de azi și nici întrebuințările actuale. Arheologii au descoperit că cele...

Chef Paul Siserman vă propune Supa de midii

Mai sunt câteva zile până la Crăciun. Poate v-ați fi așteptat să vă ofer, mai ales în această săptămână, o rețetă...

Chef Paul Siserman vă recomandă "Lucskos"

Varza este cultivată de peste 4.000 de ani. Deși i se face asociere cu Irlanda, celții au fost cei care au adus varza pe...

Chef Paul Siserman vă recomandă Spaghete Oglio-Aglio-Peperoncino

Despre Italia v-am mai povestit. Și o voi face în continuare, cu atât mai mult cu cât bucătăria lor mi se pare a fi una...

Chef Paul Siserman vă recomandă Lasagna

Vă mai amintiți de celebrul Garfield? Recunosc că îmi place să mă uit la filmele create mai mult pentru copii și asta cu...

Tartă cu dovleac şi nuci by Chef Paul Siserman

America. Europa. Secolul al XVI-lea. Secolul al XIX-lea. Abolirea Sclaviei. “Thanksgiving”. Ce au în comun toate acestea?...

Chef Paul Siserman vă propune Rulouri Asiatice

Fiind un fan al mâncării asiatice, în general, şi pentru că mi s-a făcut dor de Japonia, în această săptămână va invit...

Tagliatelle cu spanac şi creveţi by Chef Paul Siserman

Tagliatelle au fost întotdeauna categoria de paste cea mai reprezentativă pentru oraşul Bologna. Originea acestora este...

Tort de pişcoturi cu iaurt, cremă de ciocolată şi Lichi by Chef Paul Siserman

Atât maiaşii, cât şi aztecii credeau cu tărie că sămânţa de cacao are puteri magice şi divine.

Tort de morcovi by Chef Paul Siserman

Tortul este unul dintre preparatele asociate imediat cu ideea de aniversare. Dar stiati oare ca el a aparut sub forma unei paini...

Chef Paul Siserman va recomanda Somon cu legume si sos de lamaie

Acum cateva zile am vazut un documentar fascinant despre ursii polari. Priveam cu atentie modul in care isi procura hrana, mai...

Cordon Bleu cu piure de mazăre şi sos de ardei by Chef Paul Siserman

Franţa, patria modei, a parfumurilor şi a mâncărurilor rafinate. Nu trebuie să fii un “connaisseur” în materie de...

Churros cu sos de ciocolată neagră by Chef Paul Siserman

Deunăzi mi-a răsunat în urechi o melodie pe care ştiu că o cunoaşteţi: “Speedy Gonzales”. M-am trezit cu un zâmbet...

Gnocchi alla sorrentina by Chef Paul Siserman

Acum câteva zile mi-a “picat” în mână o carte despre Pompeii. Recitînd povestea celebrului oraş roman, mi-am reamintit...