Un premiu fatal: Regina frumuseții a murit în timpul operației de liposcuție

Catherine avea doar 19 ani iar în toamna anului trecut câștigase primul ei concurs de frumusețe


Conform ziarului ecuadorian El Telegrafo, citat de Daily Mail, Catherine Cando a făcut o operație de liposucție pe 10 ianuarie. Intervenția a avut, însă, un rezultat șocant. "Mi s-a spus că a murit din cauza unui edem cerebral. Dar echipa medicală le-a spus rudelor că decesul a survenit din cauza unui stop cardiac", a declarat avocatul Carlos Reyes Izquierdo.

Se gândea că ar fi mai bine să lase pe altcineva să facă operația, pe cineva care chiar ar fi avut nevoie de așa ceva, dar până la urmă a fost de acord să meargă eaDaniel Zavala, fratele victimei
Acesta a cerut efectuarea unor examinări medicale speciale pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.
"Există posibilitatea să avem de-a face cu un caz de neglijență, pentru că medicii n-au colaborat deloc și n-au reușit să explice cum s-a ajuns aici", a mai spus avocatul. "Doctorii au fost reținuți preventiv pentru ca aceștia să nu părăsească țara", a adăugat Izquierdo.

În 2011, un model din Brazilia, Pamela Nascimento, în vârstă de 27 de ani, a murit în timpul unei operații de liposucție. Cauza morții, trecută în certificatul de deces, a fost șoc hipovolemic, adică o hemoragie gravă care împiedică inima să mai pompeze suficient sânge în corp, informează Daily Mail.


Pericolele operațiilor estetice au revenit în actualitate și mai recent, după ce Andressa Urach, 27 de ani, participantă la ediția din 2012 a competiției Miss Bumbum, a ajuns la terapie intensivă după ce rănile provocate de o astfel de intervenție s-au infectat, relatează cotidianul britanic.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod