S-a transformat în Mona Lisa folosind machiajul. Rezultatul este incredibil!

Un ten perfect este ca o operă de artă. Dar pentru makeup artistul Yuka Mika, tenul poate fi în adevăratul sens al cuvântului o operă de artă.
Mika, al cărei user Instagram este heyuhong7, a reușit să se transforme în faimoasa pictură Mona Lisa sau Gioconda realizată de Leonardo Da Vinci.

Mika a folosit numai fond de ten și pudră pentru conturare, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor. Aceasta dezvăluie prin intermediul unui video întreg procesul, pas cu pas, și ne arată cum se transformă într-una dintre cele mai faimoase picturi din lume.

În primă fază, Mika își acoperă pielea cu fond de ten și colorează pleoapele cu un fard gri-albăstrui.
Apoi folosește un fard pentru conturare cu ajutorul căruia își definește pomeții și lateralele nasului. Cu un fard maro, makeup artistul își pictează apoi pe față umbrele faimoase care fac chipul Gicondei atât de ușor de recunoscut. Mika reușește să recreeze perfect trăsăturile Mona Lisei pe chipul său, iar la final completează look-ul cu o perucă.


A post shared by YUYAMIKA (@heyuhong7) on May 8, 2018 at 2:40pm PDT


Creația artistei a devenit virală pe Instagram, iar unii followeri o îndeamnă pe heyuhong7 să încerce și alte transformări.
"Wow! Nu te opri! Continuă să creezi! Aștept cu nerăbdare să văd și alte transformări pe care le vei crea", a scris unul dintre fani. Alții s-au oferit chiar să-i dea și unele recomandări. "Uimitor! Poți încerca și 'Fata cu cercel de perlă'?", a adăugat un alt user.

Yuka Mika nu este la prima astfel de realizare. Aceasta s-a transformat și în "Doamna cu hermină", o altă pictură faimoasă a lui Leonardo Da Vinci. 




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod