Nu s-a mai epilat de un an ca să promoveze frumusețea naturală. Crezi că arată bine?

Morgan Mikenas, o bloggeriță pasionată de fitness din Statele Unite, a devenit în numai câteva zile o vedetă pe rețelele de socializare. Dar motivul celebrității sale bruște este unul mai puțin obișnuit...
Pentru a promova frumusețea naturală, tânăra a decis să nu se mai epileze. De mai bine de un an, Morgan nu s-a mai ras pe picioare și nici la subraț.

Fotografiile și filmulețul postate de Morgan au făcut deja înconjurul lumii, fiind vizualizate de un milion de oameni. Iar rezultatele războiului declarat de americancă aparatului de ras sunt o pereche de picioare pline de păr și axile la fel de "stufoase".

Motivul pentru care tânăra a luat această decizie se pare că a fost inițial lipsa timpului.
Pentru că i s-a părut că irosește prea mult timp epilându-se, Morgan a luat hotărârea să sară complet acest pas timp de un an.

"Scopul meu nu este să conving întreaga umanitate să nu-și mai radă părul de pe picioare sau de pe axile. Vreau doar să-i inspir și pe alții să facă ceea ce consideră că este mai bine și mai confortabil pentru ei", a declarat Morgan în clipul postat pe YouTube.

Nu doar lipsa timpului a inspirat-o pe bloggeriță să renunțe la obiceiul de a se epila, ci și faptul că a fost hărțuită de colegii săi în timpul orelor de sport de la școală, la vârsta de 11 ani, pentru că avea păr pe picioare.
Astfel că a decis să-și îmbrățișeze frumusețea naturală în loc să se supună normelor sociale, iar iubitul său o susține și nu este deranjat de această schimbare.

"Aș vrea ca oamenilor să nu le fie rușine cu ei înșiși. Nu mi se pare corect ca oamenii să se simtă obligați să respecte astfel de norme. Fă numai ceea ce te face să te simți bine", a mai spus Morgan Mikenas în filmulețul postat pe YouTube.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod