Geanina Ilies a sarbatorit cu prietenii de Dragobete!

"Exista foarte multe avantaje de pe urma utilizarii catorva minute de solar, testate dermatologic, atat timp cat folosim razele UV cu masura, fara excese. Am incercat sa vin cu ceva nou pe piata. Spre exemplu, studioul detine un aparat dotat cu functia EasyCare, cu ajutorul careia solarul analizeaza tipul de pigment si face posibila selectia tipului de bronzare corespunzatoare." a declarat Geanina Ilies.

Aparatele MegaSun revolutioneaza tehnologia si design-ul solariilor obisnuite. Au toate calitatile care asigura o sesiune de bronzare la nivel superior.  Iubitorii bronzului pot avea incredere deplina in calitatea Ergoline si MegaSun si pot beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei.

Pentru un bronz perfect, aveti la dispozitie patru cabine. Toate aparatele Ergoline si MegaSun sunt verificate periodic iar lampile UV sunt de asemenea schimbate.

Geanina Ilies se dedica trup si suflet afacerii.  "Ma implic 100% in aceasta afacere. Sunt aprope zilnic la studioul de bronzat si monitorizez totul indeaproape. Este foarte important pentru mine sa discut si cu clientii si mi se pare un lucru normal pentru ca stiu exact care sunt cerintele si cum trebuie sa decurga serviciile." a incheiat vedeta tv.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod