DJ Wanda merge la Atena pentru a-si completa tatuajele de pe gat

DJ Wanda i-a cunoscut la Atena, in Grecia, pe unii din cei mai renumiti artisti tatuatori din lume. Vedeta din Romania a facut schimb de experienta cu acestia si intentioneaza sa se lase pe mainile lor pentru a-si completa tatuajele de pe gat, mai exact cerbul si cei lase trandafiri rosii, pe care si le-a tatuat in Romania.
“Nu m-am dus sa beau cocktail-uri la 5 stele pe vreo insula exclusivista, ci sa bat la pas Atena in cautarea Sake Tattoo Crew, cel mai mare studio de tatuat din Europa. Desi multi dintre ei sunt artisti de talie internationala, care tatueaza inclusiv in saloanele celebre din Los Angeles, oamenii sunt extraordinar de primitori. Cu ROZA am avut imediat o chimie excelenta, stilul ei mi se potriveste perfect asa ca am discutat foarte serios ca ea sa fie EA cea care imi finalizeaza tatuajul de pe gat.
Numele ei este inca o coincidenta frumoasa care ma face sa fiu sigura ca trandafirii mei sunt pe maini bune! La Sake Crew, gasesti profesionisti in majoritatea stilurilor de tatuat, uite cativa:

Sake : Grafic, Color, Realism

Orge: Geometric tattoo, este unul din artistii care au dat tonul acestui curent

Dask: Neotraditional, Old School, Punk & Hip-hop

Roza: Neotraditional, Color Realism

Interesant este ca foarte multi din artisti sunt la baza „graffitti writers”, pictori sau sculptori, asa ca amprenta artistica este cat se poate de evidenta.
Se deseneaza foarte mult la Sake! In fiecare booth-tattoo vezi ustensile de desen, chiar de pictura, foi cu design-uri desenate din diverse unghiuri, majoritatea tatuajelor sunt custom-made si au la baza hand-drawing combinat sau nu cu digital”, povesteste vedeta pe blogul ei, www.dj-wanda.com.

DJ Wanda i-a invitat pe cunoscutii tatuatori din Atena la Bucuresti, la salonul ei din Dorobanti. “La Wanda Tattoo vor veni in curand unii dintre artistii Sake, asa ca nu va trebui sa bateti drumul pana in Grecia si nici sa asteptati 6 luni pentru programare”, a declarat vedeta.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod