Alexandra Ungureanu recurge la tratamente cu acid hialuronic

Alexandra Ungureanu recurge la tratamentele non-invazive pentru a-si mentine tenul stralucitor si hidratat. Inainte de concerte si nu numai, artista isi ingrijeste pielea cu ajutorul procedurii pe baza de oxigen hiperbaric.

Alexandra Ungureanul a declarant ca Intraceuticals este un rasfat total. “Procedura este extrem de relaxanta, iar pielea straluceste si e pregatita sa arate excelent in lumina reflectoarelor", adauga artista.  Tratamentul Intraceuticals ofera pielii antioxidanti si vitamine care o hranesc si reduc vizibil semnele imbatranirii.

Vitaminele A, C si E, aloe vera si ceaiul verde actioneaza impreuna la nivelul pielii, tratand ridurile si liniile fine.

O infuzie de tratament Intraceuticals Rejuvenate are trei etape pentru a atinge rezultate imediate si semnificative: oxigenul sub presiune usoara introduce in straturile profunde ale pielii substante active ce ajuta la reintinerirea tenului, in acelasi timp calmandu-l si racorindu-l.  Serul unic de intinerire contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti.

Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse, contururi faciale imbunatatite si stralucire generala. Pentru fiecare tratament cu oxigen este necesar un numar de 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod