Rujul, unicul tău produs de machiaj!

Urmează să ai o întâlnire importantă sau pur și simplu nu vrei să ieși pe stradă fără pic de machiaj, însă singurul tău produs este un ruj rătăcit într-un conț al genții. Nu te

Urmează să ai o întâlnire importantă sau pur și simplu nu vrei să ieși pe stradă fără pic de machiaj, însă singurul tău produs este un ruj rătăcit într-un conț al genții. Nu te panica, urmează să îți povestesc tot ce poți să faci cu produsul minune!

Cu un simplu ruj (atâta timp cât nu este roșu intens) poți să îți faci un machiaj frumos, natural și, pe lângă asta, îl poți realiza în maxim 5 minute.

Să începem:

Spală-te bine pe față, pentru a te asigura că nu ai urme de grăsime pe toată suprafața pielii. Cu ajutorul unui bețișor de urechi ia o cantitate mică de produs și aplic-o pe exteriorul mâinii stângi.

Aceasta reprezintă rezerva ta de produs, din care o să iei puțin câte puțin pentru realizarea machiajului.

Cu ajutorul degetului inelar de la mâna stângă, ia foarte puțin produs de pe mână și aplică-l la baza pleoapelor superioare. După ce te-ai asigurat că nu mai ai produs pe deget, încearcă să degradezi (să întinzi) produsul de pe pleoape ușor înspre exterior, până când acesta devine aproape insesizabil.

Urmează pomeții! Principiul de aplicare este asemănător celui de mai sus, cu diferența că se aplică puțin mai mult produs fix pe zona care se ridică, atunci când zâmbești.

Fardul de obraz se mai numește și „sănătatea din cutie” pentru că, aplicat fix pe pomete, îți lasă o senzație de sănătate și prospețime (exact de ceea ce ai nevoie în momentul respectiv).

În ultima parte, rujul se aplică sub forma de...ruj :) . Pentru a evita un machiaj prea strident, aplică produsul strict pe mijlocul buzelor, după care degradează-l cu ajutorul degetului. Astfel, rujul o să le dea buzelor o notă discretă de culoare și vitalitate, însă acestea nu o să fie perfect conturate.

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod