6 trucuri simple de machiaj pentru ca ochii tăi să pară mai mari

Majoritatea clientelor mele sunt nemulţumite de forma ochilor pe care o au şi îşi doresc de cele mai multe ori nişte ochi mai mari şi mai expresivi. Haideţi să vedem cum putem obţine nişte

Majoritatea clientelor mele sunt nemulţumite de forma ochilor pe care o au şi îşi doresc de cele mai multe ori nişte ochi mai mari şi mai expresivi. Haideţi să vedem cum putem obţine nişte ochi mai expresivi cu ajutorul unor simple tehnici de machiaj.

Înainte de a începe orice machiaj, le întreb ce anume îşi doresc să obţină apelând la seviciile mele, iar principalele răspunsuri sunt „îmi doresc un accent pe ochi” şi „vreau să fiu frumoasă”.

Genele curbate – unul dintre secretele unor ochi mai expresivi sunt genele ondulate cu ajutorul unui ondulator electric sau pur şi simplu unul mecanic.

Este foarte important să le utilizaţi înainte de a vă aplica rimelul. Dacă totuşi aţi uitat acest pas, puteţi să le curbaţi doar după de rimelul este pe deplin uscat, iar pe parcursul zilei, puteţi oricând să le curbaţi din nou.

Aplicaţi mascara şi pe genele de jos – Multe femei sunt de părere că nu au nevoie de rimel pe genele inferioare. Cu toate acestea, aplicarea lui şi în această zonă face ca ochii să pară mult mai mari. Secretul este însă cantitatea pe care o foloseşti.

Începe aşadar prin aplicarea rimelului pe genele superioare, iar ulterior aplică şi pe cele inferioare, doar cu cantitatea rămasă pe periuţă.

Gene false pentru seară – Dacă vă doriţi un efect dramatic, apelaţi la încredere la genele false. Cele mai multe vedete le folosesc pentru evenimentele importante. În momentul în care le alegeţi este mai bine să apelaţi la un specialist, pentru a vă oferi modelul corect, care să arate şi natural.

Creionul alb – O altă tehnică de mărire a ochilor implică folosirea unui eye-liner alb-crem în colţul intern a ochilor şi pe interiorul pleoapei.

Asiguraţi-vă ca folosiţi un creion cremos pentru a evita iritaţiile.

Fardurile iluminatoare – Aplicaţi un fard iluminator sub linia sprâncenelor şi veţi observa imediat efectul.

Sprâncenele conturate – Pentru ca ochii să pară mai mari trebuie să acordăm o atenţie specială şi sprâncenelor. Asiguraţi-vă că forma lor este corespunzătoare fizionomiei voastre, vizitând un specialist. Întotdeauna ochii vor părea mai mare dacă aveţi sprâncenele uşor arcuite.

Vă aştept cu drag şi pe Facebook (The Lovely Room şi Raluca Luca Make-up Artist) sau pe site.

Vă îmbrăţişez cu drag!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod