Trucuri pentru un machiaj spa de Paşte. Află de la un expert cum se realizează



Experimentează aromoterapia 
La un seminar internaţional la care am participat am aflat că un doctor renumit în întreaga lume a făcut un experiment în laboratorul de cercetare: a testat aromoterapia cu ulei esenţial de lavandă 100% bio pe paciente stresate şi a constatat că acestora li s-a diminuat semnificativ nivelul cortizolului, devenind mai calme, mai liniştite şi mai pozitive în gândire. Ai putea încerca şi tu! 

Apelează la un eyebrow designer – un specialist în arta designului de sprâncene care te va ajuta să ai sprâncenele ideale în funcţie de fizionomie, vârstă, ocupaţie şi tip de personalitate.
Reţine: sprâncenele perfecte sunt acelea care ţi se potrivesc! Dacă vrei să vezi cu adevărat trend-ul internaţional în sprâncene, uită-te la sprâncenele marilor staruri, la decernările de premii Oscar din ultimul an. 

Respectă tematica machiajului: Dacă Sărbătorile de Paşti se petrec în familie sau îndeamnă la armonie, gânduri bune, este normal să ai un machiaj fin, discret, care să te pună în valoare, fără exagerări. Pe pielea ta fondul de ten să fie aplicat în strat aproape invizibil, să ai un blending bun la machiaj şi să încerci să mergi pe ideea unui ten luminos şi a unor culori care să te avantajeze.
Vrei gene false? Da, poţi încerca, dar străduieşte-te să le alegi pe cele mai naturale şi să le porţi atât de firesc încât ceilalţi să jure că sunt ale tale. 

Modelul Spa Make-up, Cristina, are un ten luminos, pe care fondul de ten este aplicat natural, ochii sunt conturaţi cu o dungă subţire de eyeliner, aplicată în linia genelor superioare, culorile au un blending fin, fără să existe treceri bruşte de la o culoare la alta. Accentul este pus pe ochi şi aşa s-ar potrivi oricui pentru Paşti.
Cum ar fi să îţi retuşezi mereu machiajul buzelor după ce mănânci sau îţi întâmpini invitaţii?
Şi, da! Cristina are gene false, 100% naturale, din păr uman sterilizat. Pe care nu le-a simţit grele, incomode pe parcursul shooting-ului. 

Atunci când porţi un Machiaj Spa, ideea este şi să te simţi bine, să semeni cu tine, să-ţi experimentezi propria frumuseţe şi, fireşte, să te bucuri de viaţă! 

Foto: Alexis Zernescu 
Spa Make-up: Mirela Păduraru, Consilier în estetică / Trainer Cosmetică & Machiaj Profesional
Model: Cristina Ungureanu Marineata 
Accesorii: BonBons by Monica Rădulescu
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!    
Consilier în estetică / Trainer Cosmetică & Machiaj Profesional
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod