Mihaela Rădulescu, o femeie norocoasă. Iubitul ei e şi mai bogat!

Mihaela Rădulescu se mândreşte cu iubitul său austriac. Are şi de ce: Felix Baumgartner este un tip arătos, celebru şi are bani. Şi e îndrăgostit de ea!

Mihaela trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. Stabilită la Monte Carlo, unde are vecini celebri precum tenismenul Novak Djokovic, şi unde se mândreşte că pune murături de lux, vedeta duce o viaţă liniştită. În condiţiile în care fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, îi plăteşte lunar 15.000 de euro pentru întreţinerea fiului lor, suma ajungând la aproximativ 180.000 de euro pe an, după cum scrie ziarul Gândul, vedeta nu duce banilor.De altfel, ea a ţinut să pună capăt, într-un mesaj pe Facebook, comentariilor care o acuzau că trăieşte "pe spatele" lui Schwartzenberg: "Aud şi azi imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ. Măi fetelor, aşa e normal, aşa e legal, aşa e de bun simţ! Iar bărbaţii care ştiu să aibă grijă de fostele lor soţii sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat nişte bărbaţi, nu nişte imitaţii."

Mihaela Rădulescu e o femeie care se poate descurca şi singură.
Ea are venituri din contracte de publicitate, deţine un rol important în emisiunea "Românii au talent" de la Pro TV şi este în continuare una dintre cele mai frumoase vedete autohtone, aşa că nu îşi imaginează nimeni că ar fi fost nevoită să se angajeze cu "carte de muncă" pentru a-şi asigura traiul.

Însă norocul şi-l face şi omul cu mâna lui.
Relaţia ei cu paraşutistul spaţial Felix Baumgartner a trecut din faza unei "iubiri de PR" şi, cu trecerea timpului, se dovedeşte ceva mai mult de atât - ceva serios.
Cea mai longevivă vedetă din ţara noastră l-a vrăjit pe austriacul Felix, un bărbat chipeş, puternic şi celebru la nivel mondial după performanţa saltului de pe orbita Terrei. Iar marele ei avantaj este că ştie nu doar cum să cucerească, şi să şi păstreze bine ceea ce are. Nu degeaba acesta declara în ianuarie: "Îmi iubesc fata cu forme. E atât de sexy."

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Emerald Bay pe 30 Apr 2016, 02:25
  la vita e bella

  Imi place mult de Mihaela pentru ca este in primul rand o mama si o femeie independenta. Nu cred ca a fost usor nici pentru ea sa ajunga la acest standard de viata. Acum depinde ce perceptie avem fiecare despre viata noastra, nu putem sa fim toti la fel. In orice caz, ar trebui sa fie pentru toate femeile, de admirat si nu de invidiat...Se potriveste cu Felix si sper sa ramana forever in love...

  0
  2

 • xyz pe 28 Apr 2016, 13:59
  deci

  Deci repet, "articolul" e din 2014, iar disperatii de pe acest site chiar nu mai au ce publica. Cit despre "diva" de zero bani si zero lei, o tara intreaga ii stie hramul, asa ca nu are sens sa mai adaug nimic.

  3
  1

 • Gina pe 28 Apr 2016, 12:29
  Pt. draqgul meu sfârşit de alfabet

  Se poate să se despartă, nimic nu este veşnic doar moartea. Şi asta sub semn de întrebare. DAR, Mihaela nu e femeia care să plângă după un bărbat, lac să fie că broaşte...berechet Măria Ta. Face parte dintre divele care ştie ce să facă, cu viaţa ei. Trăieşte intens clipa. Şi în tot cazul chiar dacă va avea ZILE NEGRE ( e firesc, nu sunt doar zile cu soare, sunt şi furtuni, cutremure, alunecări de pământ, inundaţii etc.etc.etc.)nu va da satisfacţie invidioaselor s-o audă văicărindu-se.

  0
  2

 • Gina pe 28 Apr 2016, 12:21
  Pt. Nicol

  Da, Mihaela Rădulescu ar trebui să fie un exemplu pt. toate femeile. să se îngrijească, să facă sport pt. a-şi menţine un corp frumos, să nu se mulţumească doar să VÂNEZE un bărbat şi după ce îi pune pirostiile să-l asasineze cu gelozia, să se lase să se îngraşe ca o purcică, să fie neglijentă, îngălată, să nu-i mai pese cum arată că de... a prins prostul care e dator s-o suporte oricum ar fi. Cât despre bogăţie, haida de, să nu spui că nu ţi-ai dori să mergi cu AVIONUL VIEŢII la busines class, ci doar să te înghesui la coada lui. Asta în caz că ai şi aceşti bani să zbori... nu să mergi cu căruţa prin praf şi noroaie, alături de un bărbat beţiv care te FRĂGEZEŞTE ZILNIC cu pumnii şi picioarele. AUD ?.

  1
  2

 • George pe 28 Apr 2016, 10:35
  Pt. Nicol

  Scumpeteo cu mentalitate tipic românească. Pt. tine ar fi normal ca o femeie să fie servitoarea bărbatului, a copiilor, să fie bătută, neglijată sau chiar mai rău. cum se întâmplă în Rromanica. DA, Mihaela e norocoasă, foarte norocoasă. Întâi că natura a înzestrat-o cu frumuseţe, cu senzualitate care debordează şi cu INTELIGENŢA de a ştii să-şi folosească darurile făcându-şi viaţa foarte frumoasă. Nu ştiu după ce criterii apreciezi tu frumuseţea bărbaţilor, dar Baumgartner este atrăgător. Nu numai prin figură ci mai ales pt.meseria lui care-l face UNIC. E fascinant să atragi şi să domini un astfel de bărbat. Şi referitor la bani, DA, în mare măsură lipsa grijilor, o viaţă fără griji materiale te face mulţumită. Iar dacă există şi atracţie reciprocă, formula este PERFECTĂ. INVIDIOASO . Acrii-s strugurii? Vezi să nu te vadă şeful că stai pe computer în loc să munceşti la ora asta că te dă afară

  0
  2

 • nicol pe 28 Apr 2016, 08:51
  ref la articol

  Nu inteleg titlul acestui articol. De ce e norocoasa? Norocul se masoara in bogatie? Cu ce e asa deosebit iubitul, nici macar nu e frumos....Cu acest articol promovati ce? Ideea ca toate femeile sa procedeze ca " asa zisa vedeta M. R"?

  4
  1

 • xyz pe 27 Apr 2016, 23:47
  IARASI

  O sa fie misto cind o sa se desparta.

  1
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod