Lasafi - arome autentic libaneze

Gustul autentic libanez, pe care il regasesti in restaurantele Lasafi din Bucuresti, gadila papilele gustative ale celor mai pretentiosi, ceea ce il face sa devina o adevarata experienta culinara. Preparatele sanatoase, proaspete, realizate cu ingrediente superioare, sunt completate de creativitatea bucatarilor si serviciile prompte. Aroma mirodeniilor se simte dincolo de vitrina care aduna la un loc cele mai spectaculoase retete, iar pregatirea shawarmei urmeaza un ritual, pe care orice iubitor al acestui preparat trebuie sa-l urmareasca.

Faimosul hommos sau specialitatile la gratar, marinate in ierburi arabe si condimente afrodisiace, fac din pranz sau cina adevarate ospaturi culinare, pastrand, insa, lejeritatea mancarurilor mediteraneene.
Situate in Food Court Baneasa Mall si Food Court Mega Mall, restaurantele Lasafi reusesc sa atraga clientii prin diversitatea preparatelor, de la gustari reci si calde, precum hommos, moutabal, labneh, baba ghannouj, kibbeh, sambousik ori falafel, pana la mancaruri, precum rass asfour – specialitate din muschi de vita cu sos de rodii, ceapa, condimentele casei, pregatita cu dibacie de bucatarii Lasafi-, kafta sonieh – un amestec delicios din carne de vita si oaie-, kabsi bel dejaj – frigarui din pui marinat, cu legume-, si deserturi cu arome de apa de trandafir, asa cum este ashtaliyeh, o delicioasa crema de lapte cu blat pufos, insiropat, si fistic maruntit.

Simti deja aromele orientale? Numai cand te gandesti la beneficiile pentru sanatate ale za’atarului, cardamonului, sumacului si ale amestecului de sapte condimente (piper negru, ienibahar, scortisoara, cuisoare, nucsoara, ghimbir, schinduf) poti spune ca preparatele Lasafi incurajeaza un stil de viata sanatos. Combinand cu maiestrie savoarea acestora si alegand cea mai proaspata carne, bucatarii Lasafi propun meniuri originale, pline de personalitate si te invita sa le degusti intr-unul din restaurante sau in confortul propriei case sau al biroului, prin intermediul conceptului de ‚home delivery’.


Desfata-ti simturile cu preparatele autentic libaneze de la Lasafi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod