Machiaj

Tendinţe în machiaj sezonul primăvară/vară 2017

Cumva trend-urile în machiaj s-au împărţit în două: Insta Make-up, cu look-uri foarte comerciale, în care sunt folosite multe produse, şi Fashion trend-urile marilor case de modă, care pun frumuseţea femeii în prim plan, nu a machiajului.

Depinde de fiecare ce îşi doreşte, cert este că există o contradicţie între ele două. În timp ce Insta make-up rămâne în linii clasice, nu doreşte schimbare, în timp ce Fashion trend-urile sunt în continuă schimbare, axate pe femei şi pe personalitate.

Recunosc că fac parte dintre cei care urmăresc tendinţele marilor case de modă, şi da, mă inspiră mai mult. Despre ele vom şi vorbi în materialul de astăzi. Am forat internetul în căutarea lor  şi am observat că avem machiaje pe gustul tuturor.

Dacă eşti o fire mai expansivă şi îţi plac culorile, slavă Domnului avem în sezonul acesta, dacă îţi plac buzele roşii le găsim şi în acest sezon. Dar cred că cel mai bine este să vorbim despre fiecare în parte.

Versace, Prada, Lanvin, Tommy Hilfiger ne propun look-uri în care tenul este lucios. De la shimmere şi iluminatoare ce dau aspectul unui wet look la tenuri luminoase, lăsând impresia unui ten hidratat. De altfel cam toţi trend setterii merg pe texturi satinate, uşor transparente, dispare complet fondul de ten cu acoperire mare fiind înlocuit de jocurile de texturi date de iluminatoare.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod