Tendințe în machiaj pentru toamna 2020

De la farduri în culori inedite și până la machiaj statement al ochilor, sezonul acesta ne rezervă o mulțime de trenduri interesante pe care merită să le încercăm

Descoperă tendințele în machiaj pentru toamna 2020:


Eyeliner în culori inedite



Înlocuiește eyelinerul tău negru sau maro cu unul în tonuri intense de albastru sau mov pentru a atrage atenția asupra ochilor. Vedetele au adoptat deja acest trend, optând pentru creion dermatograf sau tuș în nuanțe puternice. Este suficient să trasezi o linie subțire de-a lungul genelor sau să conturezi pleoapa inferioară. Completează cu un gloss neutru și puțină mascara.

Accente mov



Tonurile pale de mov sunt în tendințe sezonul acesta și sunt ideale pentru a face tranziția de la machiajul în nuanțe calde de vară la unele mai reci.
Pe de altă parte, aceste nuanțe delicate de mov se potrivesc oricui, indiferent de nuanța pielii. Poți opta pentru un look care include aceeași nuanță de mov pal pe pleoape, buze și pomeți.

Citește și: Înainte și după. Aceste 18 imagini cu vedete demonstrează perfect puterea machiajului

Linii grafice



Un machiaj cat eye cu linii perfect definite nu iese niciodată din tendințe, dar dacă alungești puțin mai mult linia în colțurile exterioare vei obține un look statement deosebit. Păstrează restul machiajului în tonuri discrete și lasă ochii să fie elementul central al machiajului.

Buze bordeaux



Nuanțele bogate și sexy de roșu bordeaux te ajută să obții rapid un machiaj sofisticat, potrivit pentru seară și evenimente speciale.
Rujurile în nuanțele vinului se asortează perfect cu un ten impecabil și gene definite subtil cu mascara. Pentru ca pigmentul rujului să reziste cât mai mult, pregătește buzele cu un creion în aceeași nuanță, care va împiedica ștergerea sau întinderea rujului.

Smokey eyes subtil



Poți să dai o notă delicată machiajului smokey eyes astfel încât poate fi purtat și ziua. Alege nuanțe mai deschise și aplică puțin fard cu strălucire delicată în colțurile interioare ale ochilor. Păstrează restul machiajului într-o notă minimalistă.

Gene voluminoase



Genele voluminoase sunt din nou în trend, după ce în ultima perioadă s-a pus accentul pe gene cu aspect natural.
Folosește o mascara pentru volum și accentuează genele din centul pleoapelor, pentru a crea efectul unor gene lungi și dese.

Machiaj monocromatic în nuanțe de teracotă



Tonurile oranj închis ce amintesc de culoarea teracotei sunt un alt trend important al acestei toammne. Optează pentru un machiaj într-un singur ton, folosind o nuanță de teracotă pe pleoape, pomeți și buze. Aceste nuanțe se potrivesc cel mai bine celor care au o piele cu subton cald.

Fard de pleoape cu strălucire metalică



Fardurile de pleoape irizante, cu o strălucire ce amintește de tonurile metalice sunt ideale pentru un machiaj elegant de seară.
Se poartă fardurile cu particule strălucitoare foarte fine, care acoperă bine și creează o strălucire compactă, uniformă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod