Ten perfect cu ajutorul machiajului!

Poti avea un ten perfect! Micile imperfectiuni pot disparea intr-o secunda, daca stii cum sa faci asta...
Poti avea un ten perfect! Micile imperfectiuni pot disparea intr-o secunda, daca stii cum sa faci asta...

Cateva trucuri simple, dar pe care putine femei la pun in aplicare atunci cand se machiaza, te ajuta sa estompezi cu succes cearcanele, vasele sparte de sange, cosurile sau petele pigmentare. Iata cateva trucuri impartasite de makeup artistul Iuliana Stefan, specialist Sfaturi.eva.ro:

Curatare in profunzime


Exista trei pasi esentiali pe care trebuie neaparat sa ii faci inainte de a incepe machiajul. Demachierea si tonifierea sunt primii dintre acestia.


Chiar daca esti obisnuita sa realizezi acesti pasi pentru a indeparta machiajul, makeup artistul Iuliana Stefan ne dezvaluie ca demachierea si tonifierea sunt esentiale si inaintea aplicarii machiajului. Astfel machiajul va fi mai rezistent, iar pielea ta mai curata si ferita de aparitia cosurilor sau punctelor negre.

Evident, urmeaza hidratarea. Alege in acest scop o crema usoara, fara o baza grasa, care intra imediat in piele, o hidrateaza si nu lasa niciun fel de reziduri la suprafata.

Pudra si blush

Pudra are rolul de a fixa machiajul si de a-i oferi rezistenta pe toata durata zilei. Alege o pudra translucenta compacta sau o pulbere fina.


Aplica pudra cu o pensula speciala pentru un aspect natural, folosind miscari orizontale pe frunte si descendente sau oblice pe restul fetei.


Urmeaza aplicarea blush-ului. Fara acesta, tenul tau va arata ca o panza nelucrata, uniforma. Blush-ul te ajuta sa oferi un strop de culoare, exact acolo unde este necesar.

Se aplica blush-ul pe pometi, zambind usor, pentru a obtine un efect de prospetime. Fara a mai trece pensula prin fard, se ating usor zona superioara a fruntii si zonele laterale, dar si zona mandibulei.

Toti acesti pasi te ajuta sa ai un ten luminos, natural si fara imperfectiuni.
Secretul machiajului corect este folosirea produselor in cantitati cat mai mici, astfel incat tenul sa nu fie incarcat.

In acest sens, poti pune in aplicare un mic truc dezvaluit de makeup artistul Iuliana Stefan: pulverizeaza pe fata putina apa termala, de la o distanta de 30 cm. Lasa sa actioneze, apoi aplica pe toata fata un servetel fara striatii, pe care sa il apesi usor si sa il ridici incet dupa cateva secunde.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicoleta Maru pe 8 Aug 2010, 22:46
    pentru make-up artistul Iuliana Stefan

    Buna seara, Observ ca aveti recomandari pertinente pentru toate tipurile de probleme intalnite la diverse persoane. Felicitari! As dori sa va pun si eu o intrebare: cum as putea obtine o fatza mai luminoasa, avand in vedere ca am niste sprancene inegale ca volum si forma, cretze pe alocuri si care au crescut destul de mult in ultima vreme? Credeti ca ma puteti ajuta, please? Va multumesc si astept un semn...

    3
    0

  • Dj3lla pe 13 Iul 2010, 20:11
    make-up

    super articolul mam aranjat si eu as intro zi si mi sau facut multe complimente pe seama make-upului natural

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod