Aplicarea creionului dermatograf

Greșeli frecvente pe care le faci când folosești creionul de ochi

Machiaj creion dermatograf

Nu folosești fard pentru a fixa creionul

Pentru că au o formulă grasă, astfel încât să poată fi aplicate cu ușurință pe piele, creioanele dermatografe riscă să se întindă în zona de sub ochi pe parcursul zilei. Dar pentru a împiedica acest lucru ai nevoie de o formulă uscată, așa cum este pudra, pentru a le fixa. Folosește un fard pudră de o nuanță cât mai asemănătoare cu cea a creionului, pe care să îl trasezi cu pensula fix peste linia trasată cu creionul. Pudra va bloca transferul nuanței creionului pe piele pentru că absoarbe uleiurile sau ceara conținute de acesta.

Greșeli frecvente când folosești creionul de ochi: Lași spațiu liber între gene și linia trasată

O greșeală care are un efect dezastruos asupra machiajului tău este aceea de a lăsa spațiu liber între linia naturală a genelor și linia trasată cu creionul dermatograf atunci când conturezi pleoapa superioară. Pentru a evita acest efect neplăcut, mișcă cu grijă creionul cât mai aproape de gene și chiar ridică ușor pleoapa pentru a aplica chiar și dedesubt, la baza genelor.
Vei amplifica în acest fel lungimea genelor, iar linia trasată va arăta perfect, fără să iasă în evidență într-un mod neplăcut, așa cum se întâmplă când lași acel spațiu gol.
 

Îți conturezi complet ochii cu creion

Oricât de mult ți-ar plăcea să-ți pui ochii în valoare cu ajutorul creionului dermatograf, conturarea totală a ochilor cu un creion de culoare închisă este o greșeală majoră. Efectul este unul dramatic, iar machiajul va părea exagerat, mai ales pentru zi.
Pe de altă parte, ochii tăi vor arăta încărcați, iar dacă creionul se va întinde chiar și foarte puțin, întreaga zonă a ochilor va căpăta o nuanțare închisă, care te va face să pari foarte obosită și încercănată. 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod