Frumuseţe. 5 greşeli pe care le faci când aplici fardul de pleoape. Evită-le!



Aplici anticearcănul înaintea fardului de pleoape

Pe măsură ce aplici fardul pe pleoape, mici reziduri de culoare cad inevitabil pe zona de sub ochi şi chiar pe obraji. Iar dacă te-ai străduit să-ţi ascunzi perfect cearcănele cu un corector plasat strategic, efortul tău este în zadar pentru că vei şterge corectorul odată cu urmele de fard. De aceea este recomandat să laşi aplicarea anticearcănului la final, după ce ai terminat de folosit fardul pentru pleoape.

Foloseşti prea mult fard pe pleoapele inferioare

Când aplici fardul pe linia inferioară a ochilor este ebsolut necesar să o faci cât mai aproape de gene. Prea mult produs sub ochi îţi încărca machiajul şi te face să pari obosită, mai ales dacă este vorba despre o culoare închisă.

Asortezi culoarea fardului cu cea a ochilor

Ar părea logic ca nuanţa ideală pentru ochii albaştri să fie albastrul, nu? Dar este cât se poate de greşit. Pentru că pigmentul fardului va fi un albastru pur, comparativ cu nuanţa ochilor, care au de obicei irizaţii subtile în diverse culori, ochii vor părea estompaţi şi lipsiţi de vitalitate.
Alege în schimb culori opuse, care pot realiza un contrast interesant. De exemplu, foloseşte nuanţe cu subtonuri aurii şi galbene dacă ai ochii albaştri şi nuanţe de mov şi lavandă dacă ai ochii verzi. Ochii căprui pot fi asociaţi cu orice nuanţe de farduri, evitându-le pe cele care le imită îndeaproape culoarea.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod