Machiaj pentru ochi

Cum să îţi alungeşti ochii prin machiaj? Trucurile unui expert

Deşi ne ocupăm de întreg chipul când ne machiem, ochii sunt privilegiaţi şi beneficiază de o atenţie sporită din partea noastră. Află cum să îţi alungeşti ochii prin machiaj!

Probabil pentru că schimbarea se vede cel mai bine la ochi sau poate încercăm să menţinem privirea interlocutorilor în ei şi nu mai jos... Ori, şi cu siguranţă cel mai probabil, pentru că le putem schimba cel mai uşor forma. Dacă ai ochii rotunzi şi îţi doreşti să îi alungeşti prin machiaj o poţi face. Astăzi vom face un astfel de machiaj, de altfel introduc şi un “accesoriu” foarte drag mie şi pe care nu am îndrăznit să îl folosesc datorită dificultăţii cu care poate fi folosit de alte persoane, însă cum au apărut şi variante ale acestuia pentru uz personal am îndrăznit să vă tentez.

Probabil ţi-ai dat seama că e vorba de airbrush, un aparat ce pulverizează fondul de ten, blush-ul, iluminatorul, iar acestea arată foarte bine. Ştiu asta pentru că văd fascinaţia fetelor de la cursul de machiaj, Modulul MASTER, care sunt fascinate de rezultat! Sunt sigură că şi voi vă veţi convinge curând.

Fara machiaj

Indiferent de modalitatea prin care aplicăm baza, demachiem, tonifiem şi hidratăm tenul.

Acum dacă ai un airbrush la îndemână te poţi folosi de el pentru aplicarea câtorva produse. Procesul este simplu: poziţionăm airpot-ul la o distanţă de circa 20 cm de faţă, apoi prin mişcări circulare aplicăm produsul, pe care îl distribuim uniform.

Aşteptăm câteva minute să se usuce şi continuăm. Dacă nu ai această minune acasă nu-i problemă merge de minune şi un fond de ten aplicat cu pensulă, bureţel.

machiaj

Pe zona înaltă a pomeţilor aplicăm iluminator, fie cu airbrush-ul fie cu o pensulă.

Machiaj

Pe linia osului zigomatic aplicăm un blush uşor bronzant, acesta va da impresia că avem obraji proeminenţi.

Machiaj

S-ar putea ca în ridurile de expresie să se strângă produs, cu o pensulă de blending eliminăm excesul.

Definim şi corectăm sprâncenele.

Aranjarea sprancenelor

În pliul pleoapei aplicăm un fard în nuanţe somon, acesta va face trecerea între fardul deschis şi cel închis pe care le vom folosi.

Machiaj - aplicarea fardului

Pleoapa inferioară va beneficia de acelaşi tratament.

 Aplicarea farduluiCu un fard în nuanţe de maro vişiniu, conturăm pliul pleoapei şi pleoapa inferioară până spre mijlocul ochilor, apoi prin blending realizăm trecerea între nuanţe pentru a da profunzime privirii.

 

MachiajÎn colţul intern al ochilor aplicăm un fard cremos, în nuanţe argintii.

Acesta va da luminozitate ochilor şi va lăsa impresia că sunt mai alungiţi.

Machiaj creion

Pe zona waterline aplicăm un creion dermatograf, iar cu o pensulă de corecturi tragem de el spre pleoapa inferioară.

Machiaj

Aplicăm eyeliner-ul ascendent dinspre colţul intern spre colţul extern al ochilor, unind linia cu colţul pleoapei inferioare.

Machiaj

Mascara va completa machiajul ochilor.

Trucuri de machiaj

Pentru colorarea buzelor am ales un ruj în nuanţe naturale.

Machiaj

Machiaj perfect

După cum spuneam forma ochilor o putem modela în funcţie de dorinţele noastre, ideal este să nu exagerăm şi să încercăm să menţinem totuşi frumuseţea chipului fără al supune multor transformări.

Mulţumim Cristian Dobre pentru fotografii şi Ilincăi, care a acceptat invitaţia de a ne fi model.

See you next time!
Alina,
The art of illusion,
The world of make-up!

www.cristiandobre.com
www.abacademy.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod