Cum să aplici fondul de ten cu degetele

Cum să aplici fondul de ten cu degetele

Folosești fondul de ten zilnic și ai încercat toate tehnicile posibile? Dacă ești în continuare nemulțumită de rezultatele obținute și vrei să ai un ten absolut perfect, soluția este mai simplă decât ți-ai putea imagina.
Se pare că cea mai eficientă metodă de a aplica fondul de ten pentru rezultate impecabile este aceea de a folosi degetele.

Folosirea degetelor pentru a aplica fondul de ten îți oferă o piele cu aspect foarte natural, iar metoda de aplicare este extrem de importantă. Este necesar să masezi fondul de ten cu degetele astfel încât ingredientele să fie încălzite de piele și să pătrundă în pori. Vei obține cea mai bună acoperire, dar cu un efect natural, impecabil.

Acesta este și motivul pentru care makeup artiștii aplică de obicei fondul de ten cu detegele, nu cu pensule sau bureți pentru machiaj.
Potrivit makeup artistului Jenny Smith, aceasta este metoda a obține cele mai bune rezultate și un ten cu aspect natural. Cele mai multe unelte pentru aplicarea fondului de ten lasă urmă inestetice sau acoperă pielea cu un strat prea gros de produs, rezultatul fiind un ten cu aspect încărcat, deloc natural. 

Iată cum să aplici fondul de ten cu degetele:


Este posibil să ți se pară greșit faptul că trebuie să-ți masezi fondul de ten pe piele așa cum ai proceda în cazul unei creme hidratante. Dar secretul este să începi cu o cantitate mică și să adaugi treptat, în funcție de cât produs ai nevoie.

În primul rând, trebuie să te asiguri că mâinile tale sunt perfect curate.
Spală-te pe mâini cu apă caldă și săpun, apoi dezinfectează-le. Este extrem de important acest pas pentru a preveni transferul pe piele a unor bacterii și microorganisme periculoase, care pot duce la apariția coșurilor și nu numai.
Pune o picătură de fond de ten pe dosul palmei, apoi ia câte puțin cu un deget și aplică puncte pe obraji, frunte și nas.
Freacă-ți palmele pentru a le încălzi, mai ales dacă ai de obicei mâinile reci.
Începând din centrul feței către exterior, blenduiește cu pernuțele degetelor, tamponând și masând delicat pentru ca fondul de ten să acopere perfect tenul. 
Continuă mișcarea până când fondul de ten devine invizibil pe piele.
Dacă ai nevoie de mai multă acoperire, repetă procesul cu o nouă picătură de fond de ten.
După ce ai terminat aplicarea, spală-te pe mâini, șterge-le și ai grijă să fi complet uscate.
Pune palmele pe față, presează delicat și masează foarte puțin, pentru a distribui uniform excesul de fond de ten care ar fi putut rămas pe anumite zone ale feței.
În acest fel este îndepărtat excesul, pentru ca tenul tău să nu pară încărcat. Și de această dată, căldura palmelor este cea care fixează machiajul și îl uniformizează perfect. 
La final, poți aplica puțină pudră pentru a fixa mai bine fondul de ten, dar nu este absolut necesar. Scopul este să ai un ten cu o strălucire discretă și naturală, care poate fi eliminată de o pudră ce conține prea mult talc.

Încearcă această metodă și în mod sigur vei observa rezultatele imediat. Pielea ta va fi acoperită de o peliculă fină de fond de ten, care va uniformiza nuanța pielii, va masca imperfecțiunile și în același timp va menține naturalețea pielii tale.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod