Ce noutati aduce toamna in machiajul tau?

Lasa la o parte ojele de culoarea drajeurilor si fardurile fluorescente pe care le-ai adorat intreaga vara. Look-ul de toamna, ambitios si sexy isi intra in drepturi.
Lasa la o parte ojele de culoarea drajeurilor si fardurile fluorescente pe care le-ai adorat intreaga vara. Look-ul de toamna, ambitios si sexy isi intra in drepturi. El iti propune un ten luminos si culori puternice atat pe pleoape cat si pe buze. Dupa ani de zile de sic neutru, frumusetea acestei toamne se vrea sofisticata, plina de culori puternice: roz, gri, negru, violet, verde. Ca la fiecare schimbare de sezon, este timpul sa cunosti noutatile in materie de make-up.

Ten luminos


Look-ul acestei toamne impune un ten luminos. Ideea nu este sa ai o piele uleioasa, ci un aer proaspat la orice ora a zilei.
Foloseste un fond de ten si un anticearcan corector iluminant. Definitivezi machiajul tenului aplicand peste fardul de obraz un val de pudra sidefata.

Fardul de obraz roz are in acest an rolul de invitat de onoare pe chipul nostru. El este reflexul toamnei, deci nu te zgarci cand il aplici. Evident, trebuie sa ai un machiaj adecvat. Alege-l intr-o textura lejera, dulce si pretioasa.

Nu renunta la machiajul nud! Au trecut deja mai multe sezoane de cand s-a impus ca regalul tendintelor in make-up. Il purtam cu mandrie si in aceasta toamna doar ca s-a imbogatit un pic cu reflexe irizate, sau, de ce nu, inchise, pentru un efect mai sic.
Tenul va straluci!

Smokey irizat


Sobru, misterios si invaluitor, negrul este make-up starul acestei toamne. Conceptul? Smokey eyes, umbre profunde si buze stralucitoare. Pe scurt un subtil mix rock sofisticat. O versiune sidefata a clasicului smokey negru este unul dintre look-urile cele mai in voga ale acestui sezon. Il poti obtine folosind nuante foarte inchise. Pe langa negru poti opta pentru violet inchis, maro, bordeaux sau verde.

Violetul, culoarea toamnei


Juriul a deliberat si a incoronat in aceasta toamna, violetul. Aceasta regula este valabila si pentru machiaj, nu doar pentru vestimentatie.
Alege un lila palid si aplica-l pe toata pleoapa. Pentru contur ai nevoie de mai multa intensitate, asa ca mergi pe un violet-pruna. Daca vrei un smokey ultraviolet jongleaza cu un violet pal si unul inchis.

Buze trandafirii


In ceea ce priveste rujurile, toamna iti propune o paleta foarte variata. Fie optezi pentru un roz suav, fie pentru un rosu trandafiriu. Sunt la mare cautare culorile inchise, dar nu uitam nici de buzele perfect definite si rujurile opace. Se poarta culorile de fraga, mura si coacaze negre. Clasicul rosu? Uita de el! Il poti incerca in versiunile inchise: aubergine, cireasa, arama.
In ceea ce priveste textura, trebuie sa te hotarasti de ce parte te situezi: fie mat, fie glossy si cu efect de oglinda. In orice caz, nu exista cale de mijloc!
 

Machiajul mineral


Primavara trecuta ai descoperit machiajul mineral, versiunea pudra si fond de ten. S-a discutat atat despre el, incat brandurile l-au dezvoltata astfel incat il gasesti si la nivel de mascara, glos, creion dermatograf... tot ce iti doresti. Fara parfum si conservanti, aceste produse inedite si pline de naturalete respecta pielea, dar ii confera si un machiaj perfect.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tralumi pe 11 Apr 2009, 21:34
    parul

    se poarta parul lung sau scurt?

    0
    0

  • swettanda_swett pe 7 Oct 2008, 14:29
    par

    parerea mea e k nu se mai poarta neaparat paru drept,eu una il am....pt k e din natura asa.......cateodata vreau sa l am ondulat.depinde de placerea fiecaruia

    0
    0

  • swettanda_swett pe 7 Oct 2008, 14:26
    ten

    nu conteaza culoarea parului atata timp cat iti sta bine...iar tenu....intradevar trebuie ingrijit la maxim pt a fi frumoasa.

    0
    0

  • zzazzaduda pe 3 Oct 2008, 13:27
    da

    ii dau dreptate simonei .. trebuie sa aqi un ten sanatos .. ca sa nu arati a sorcova :))

    0
    0

  • iftodemonica pe 27 Sep 2008, 10:04
    parul

    se mai poarta parul drept?

    0
    0

  • simona75ra pe 21 Sep 2008, 11:24
    daca se mai poarta blondul

    trebuie sa ai un ten sanatos pentru aceste culori

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod