6 trucuri ca să-ţi faci o privire supersexy

Se spune că o femeie adevărată poate cuceri un bărbat cu o singură privire. Nimic fals în asta. Însă, pentru o astfel de privire "ucigătoare" avem nevoie de puţin ajutor.

Se spune că o femeie adevărată poate cuceri un bărbat cu o singură privire. Nimic fals în asta. Însă, pentru o astfel de privire "ucigătoare" avem nevoie de puţin ajutor.

Anticearcănul potrivit

Dacă vrei să ai o privire supersexy nu poţi să ocoleşti anticearcănul. Acest produs minune te ajută să scapi de inesteticele cearcăne într-o clipă. Însă e foarte important să alegi nuanţa potrivită şi nu una foarte deschisă aşa cum fac foarte multe femei.

"Anticearcnul nu trebuie să fie decât cu un ton mai deschis decât fondul de ten, iar pentru un rezultat cât mai natural, îl puteţi amesteca, înainte de aplicare, cu un strop de fond de ten", ne sfătuieşte make-up artistul Raluca Luca.

Aplică-l cu degetele, prin tapotare, iar la sfârşit fixează-l cu un praf de pudră.

Iluminatorul, aliatul ideal

Un alt truc de care te poţi folosi în machiajul ochilor este folosirea iluminatorului. Fie aplici un iluminator cremă, după anticearcăn, fie încerci un iluminator pudră pe care îl aplici după fondul de ten. Tot ce trebuie să ştii este că acest produs nu face altceva decât să atragă lumina acolo unde este pus, practic el îţi va da acel aspect fresh, o privire luminoas. Aplică-l pe arcadă (imediat sub sprânceană), în colţul interior al ochiului, dar şi spre tâmple (pentru un efect de ridicare).

Conturează sprâncenele

Sprâncenele sunt foarte importante dacă vrei să ai o privire seducătoare. Nu uita să le conturezi cu un creion cât mai apropiat de culoarea părului tău şi să le periezi, în sus, cu o perie specială pentru sprâncene.

Tuş pentru ochi de felină

Tuşul pentru ochi este unul dintre produsele preferate ale femeilor atunci când vor să-şi accentueze privirea. Ai nevoie de un tuş cu o pensulă foarte fină, puţin exerciţiu şi multă răbdare. "Dacă nu eşti foarte sigură pe mâna ta, poţi să aplici câteva umbre fine cu ajutorul unui dermatograf.

Apoi, aplici tuşul fără să depăşeşti conturul desenat cu creionul. Atunci când foloseşti tuş trebuie să începi de la mijlocul pleoapei şi să continui spre colţul exterior al ochiului. Ultima linie se trasează de la interior către mijloc", spune make-up artistul Raluca Luca.

Creionul alb pe mucoasă

Un alt truc pe care make-up artiştii îl folosesc în machiajul ochilor este folosirea unui creion bej deschis pe interiorul pleoapei inferioare. Acest mic artificiu îţi măreşte ochii şi îţi face o privire mai luminoasă. Dacă ai să te uiţi cu atenţie la pozele divelor din anii '30 sau '40 vei observa că şi ele foloseau acest truc.

Cât mai mult rimel, vă rog

Rimelul face minuni pentru orice tip de ochi. Dacă vrei o privire foarte intensă, aplică-l în mai multe straturi. Însă, ai grijă să cureţi bine peria înainte de aplicare ca să nu-ţi încarci prea tare genele. Şi nu uita că mişcarea trebuie să fie în zig-zag, atunci când aplici rimelul.  

 

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod