4 trucuri ca machiajul să pară natural

Un machiaj natural cât mai reuşit este un machiaj aproape invizibil. Aceasta este deviza unui look natural. Secretul este aplicarea corectă şi în cantităţi potrivite a cosmeticelor, care reuşesc să îţi evidenţieze cele mai frumoase trăsături, dar fără ca nimeni să nu le observe.
Un machiaj natural cât mai reuşit este un machiaj aproape invizibil. Aceasta este deviza unui look natural.

Secretul este aplicarea corectă şi în cantităţi potrivite a cosmeticelor, care reuşesc să îţi evidenţieze cele mai frumoase trăsături, dar fără ca nimeni să nu le observe.

Nu uita că cei din jur trebuie să te observe pe tine, nu machiajul! Iată câteva trucuri pentru un machiaj natural perfect:

Pudra minerală


Cu cât foloseşti mai puţine produse, cu atât mai bine, iar în acest sens te ajută pudra minerală.
Pentru că are o formulă lejeră şi o acoperire bună, pudra minerală inlocuieşte cu succes fondul de ten şi pudra clasică.

Dermatograful brun


Chiar dacă iubeşti dermatograful negru, trebuie să ştii că în timpul zilei poate părea destul de strident.

Este indicat să îl inlocuieşti cu unul brun sau maro închis, care îţi oferă un aspect mult mai natural.
Ai grijă ca dermatograful să nu aibă tonuri roşiatice pronunţate pentru că te poate face să pari obosită.

Fardul de pleoape sidefat


Farduri în nuanţe uşor sidefate, precum şampanie, crem, bej, piersică sunt perfecte pentru zi. Important este să le alegi pe cele cu particule strălucitoare foarte fine.

Gloss-ul transparent


Buzele tale pot fi foarte senzule numai cu o simplă aplicare a unui gloss transparent sau roz natural. Vor fi în acelaşi timp şi foarte bine hidratate. Un alt avantaj este acela că îl poţi reaplica rapid, chiar şi fară oglindă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adina-florentina pe 4 Nov 2010, 16:32
    ..

    http://concurs.perfecte.ro/makeup/index.php?uid=495399 un vot pentru monica pls are nevoie de sustinere si CHIAR MERITA SA CASTIGE !!! multumim din suflet celor care o voteaza

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod